Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
BioDrop MD Plus øjendråber | Lindrer høfebersymptomer | Uden konserveringsmidler

BioDrop MD Plus øjendråber 10ml

NYHED | BioDrop MD Plus er øjendråber helt uden konserveringsmidler. BioDrop MD Plus smører og hjælper med at genoprette fugtbalancen i øjnene. Øjendråberne lindrer også på Høfebersymptomer.
BioDrop MD plus øjendråberne giver en fortrinlig og langvarig fugtning af øjnene ved at benytte en effektiv fugtgivende og vandbindende formel til at sikre optimal komfort for kontaktlinsebrugere.

Pris fra kr. 85,00

(svarer til kr. 850,00 per 100 ml)

  Antal   
Mængde10ml pr. flaske  

Forventet leveringstid: 2 til 3 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation


BioDrop MD Plus øjendråber 10ml

BioDrop MD plus øjendråber er behagelige og lette at benytte. Den effektive dobbeltformel i BioDrop MD plus indeholder hyaluronsyre og trehalose (2,0 %), som stabiliserer cellemembranerne og øger tårefilmens viskositet. Det anbefales at bruge dem sammen med kontaktlinser, for at afhjælpe tørre øjne.

Anvendelse af BioDrop MD Plus øjendråber 10ml

Anvendes de flere gange om dagen, renser de øjnene for allergener og lindrer mod gener herunder høfebersymptomer. BioDrop MD plus kommer i en 10 ml flaske, som er lille og praktisk og let at have med på farten.


v/køb af 1: kr. 95,00 pr æske
billigere v/2: kr. 85,00 pr æske