Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Freshlook Colorblends farvede linser

FreshLook Colorblends 2pk

Alcon Vision Care
/2 kontaktlinser/Farvede linser

Freshlook Colorblends ændrer øjenfarven diskret. Linserne anbefales både til lyse og mørke øjne, men giver dog et mere markant resultat på lyse øjne. Freshlook Colorblends er trefarvede med en mørk iris-ring, som giver et intenst blik. Findes både med og uden styrke.

Pris fra kr. 215,50

Freshlook Colorblends farvede linser | Flotte farver
Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) Median
FarverDiameter (DIA)14,5
MaterialePhemfilcon AVandindhold 55%
Antal per æske2 kontaktlinser  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) Median
FarverDiameter (DIA)14,5
MaterialePhemfilcon AVandindhold 55%
Antal per æske2 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

FreshLook Colorblends er farvede kontaktlinser

FreshLook ColorBlends er en farvet kontaktlinse fra Alcon, som er designet til at ændre øjenfarven på en naturlig måde. De er blandt de mest populære farvede linser på markedet. FreshLook ColorBlends er behagelige at bære og giver et perfekt “finish”, som understreger din naturlige øjenfarve. De er tilgængelige i forskellige farver, herunder ametyst, blå, kastanjebrun, grøn, grå, honning, ren hassel, ren safir og turkis. FreshLook ColorBlends kommer i både plus og minus styrker.

Anvendelse af FreshLook Colorblends farvede linser

FreshLook Colorblends er farvede linser til månedsskift. De skal tages ud inden du skal sove, rengøres med linsevæske og lægges i et linseetui i minimum 5 timer. Linserne kan bæres i op til en måned.

Pleje af FreshLook Colorblends farvede linser

Månedslinserne Freshlook Colorblends kan bruges i 30 dage. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til FreshLook Colorblends farvede linser

Til pleje og opbevaring af FreshLook Colorblends farvede linser anbefaler vi flg. væske med tilhørende etui: Wöhlk alt-i-en væske.

Tilskud fra danmark til FreshLook Colorblends

Ved køb af FreshLook Colorblends linser med styrke har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre flotte farvede kontaktlinser vi tilbyder.


v/køb af 1: kr. 306,00 pr æske
billigere v/2: kr. 265,00 pr æske
billigere v/4: kr. 215,50 pr æske