Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
1-Day Acuvue Moist kontaktlinser

1-day Acuvue Moist 30pk

Johnson & Johnson
/30 kontaktlinser/1-dagslinser

1-day Acuvue Moist er en højkvalitetslinse til den vante kontaktlinsebruger, som forventer lidt ekstra. Materialet er suppleret med en fugtbuffer, som holder øjet fugtet og giver en frisk fornemmelse hele dagen. Kontaktlinserne indeholder UV-filter. 1-day Acuvue Moist fås i to forskellige krumninger (8,5 og 9,0) og er således en linse, der kan bruges af langt de fleste. 
Pris fra kr. 244,50

FÅ MERE FOR MINDRE...
Opgradér til 1-day Acuvue Moist i 90-styks pakninger og SPAR mange penge per kontaktllinse. Pris fra kr. 462,00
1-Day Acuvue Moist 90pk daglinser | Gratis fragt af kontaktlinser
Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR) Krumning (BC)
Diameter (DIA)14,2MaterialeEtafilcon A
Vandindhold 58%Antal per æske 30 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR) Krumning (BC)
Diameter (DIA)14,2MaterialeEtafilcon A
Vandindhold 58%Antal per æske 30 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved 1-day Acuvue Moist

1-day Acuvue Moist er en højkvalitetslinse til den vante kontaktlinsebruger, som forventer lidt ekstra. Materialet kendt fra 1-day Acuvue dagslinsen er via ny teknologi kombineret med en fugtbuffer og har skabt en opgraderet dagslinse, som holder øjet fugtet og giver en frisk fornemmelse hele dagen. Kontaktlinserne indeholder UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

1-day Acuvue Moist fås i to forskellige krumninger (8,5 og 9,0) og er således en linse, der kan bruges af langt de fleste. Johnson & Johnson er alene om at udbyde 1-dags linser i to krumninger, hvilket er en fordel for mange, da kontaktlinsens pasform dermed kan blive mere "skræddersyet" til øjets overflade.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af 1-day Acuvue Moist

1-day Acuvue Moist kan bruges af langt de fleste. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

P.g.a. deres høje fugtindhold er 1-day Acuvue Moist endagslinser især egnet til personer, som dyrker sport, opholder sig meget udendørs eller i tørre indeklimaer som f.eks. kontorer, stormagasiner og lign.

1-day Acuvue Moist dagslinser findes også i mere økonomiske 1-day Acuvue Moist 90-styks pakninger.

Pleje af 1-day Acuvue Moist

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par 1-day Acuvue Moist i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til 1-day Acuvue Moist

Som supplement til 1-day Acuvue Moist linser anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til 1-day Acuvue Moist

Ved køb af 1-day Acuvue Moist kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatiskvores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.


v/køb af 1: kr. 301,50 pr æske
billigere v/2: kr. 256,50 pr æske
billigere v/4: kr. 244,50 pr æske