Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Spørsmål & Svar om kontaktlinser "FAQ"

1. Hvordan bestiller jeg online for første gang?
2. Hvordan genbestiller jeg?
3. Kan jeg skifte til en anden kontaktlinsemodel?
4. Jeg har ikke tidligere brugt kontaktlinser. Kan jeg bestille?
5. Hvad gør jeg, hvis en kontaktlinse er defekt?
6. Ombytning og refundering af kontaktlinser/væsker?
7. Hvad med synskontrol hos optiker eller øjenlæge?
8. Hvor lang er leveringstiden, og tillægger I gebyrer for fragten?
9. Hvordan kan jeg betale?
10. Leverer I udenfor Danmark?
11. Kan jeg abonnere?
12. Hvilke typer væsker kan jeg bruge?
13. Kan jeg bruge farvede linser?
14. Hvad får jeg, hvis jeg anbefaler en ny kunde?
15. Hvorfor er Linse-Xpres billigere?
16. Har I min linsemodel?
17. Hvad gør jeg, hvis jeg får problemer med øjnene?
18. Er det farligt at købe kontaktlinser online på Linsen.dk?
19. Hvilke linser er billigst i brug?
20. Kan Linse-Xpres levere alle linsemodeller?
21. Forslag til forbedringer.
 
   
1. Hvordan bestiller jeg online for første gang?
  Svar: Find den kontaktlinsemodel, du har fået tilpasset hos din optiker eller øjenlæge. Gør dette ved søge under f.eks. 1-dags linser, månedslinser mv. eller ved at indtaste din linsemodels navn i fritekst søgefeltet. Følg herefter bestillingsforløbet med at vælge linsestyrker mv, indtaste navn, adresse, telefon, e-mail og afslut med betaling.
   
2. Hvordan genbestiller jeg?
  Svar: Genbestilling er utrolig enkelt og hurtigt. Login ved hjælpe af din e-mail og dit selvvalgte password. Find din seneste ordre frem og tryk på Genbestil. Selvfølgelig kan du her foretage ændringer i forhold til din tidligere ordre.
   
3. Kan jeg skifte til en anden kontaktlinsemodel?
  Svar: Linse-Xpres påtager sig af hensyn til øjensikkerheden kun at levere lige præcis den linsemodel, som du allerede selv har fået foretaget udmåling til hos din egen optiker eller øjenlæge. Linse-Xpres påtager sig ikke egenhændigt at stille kunder om fra en type linser til en anden. Heller ikke selvom nogle linsemodeller i kvalitet ligger tæt op ad hinanden. Derimod har vore tilknyttede optikere mulighed for at assistere med skift af kontaktlinsemodel, hvis du kan møde til udmåling. Honoraret herfor betales til optikeren, mens Linse-Xpres gerne leverer gratis prøvepar af månedslinser, 14-dags linser og 1-dags linser. Her finder du vore tilknyttede optikere.
   
4. Jeg har ikke tidligere brugt kontaktlinser. Kan jeg bestille?
  Svar: Linse-Xpres påtager sig af hensyn til øjensikkerheden kun at levere kontaktlinser til personer, som i forvejen er erfarne kontaktlinsebrugere. Desuden leverer vi udelukkende identiske kontaktlinser med dem, som folk selv har fået foretaget udmåling til af deres egen optiker eller øjenlæge. Som ikke-kontaktlinsebruger er du derfor nødt til at opsøge en optiker eller øjenlæge for hér at få foretaget udmåling og tilpasning. Når du har anvendt kontaktlinser i minimum et halvt år har Linse-Xpres mulighed for at optage dig som kunde, hvilket vi meget gerne vil gøre. Du er velkommen til for egen regning at opsøge en af Linse-Xpres’ tilknyttede optikere med henblik på nytilpasning til kontaktlinser.
   
5. Hvad gør jeg, hvis en kontaktlinse er defekt?
  Svar: Linse-Xpres ombytter naturligvis defekte kontaktlinser vederlagsfrit.
Du indsender blot den defekte linse samt folien hertil sammen med et brev, hvori du beskriver defekten. Kun kontaktlinser, der var defekte ved åbningen af folien, ombyttes. Du vil herefter modtage en gratis erstatningslinse.
   
6. Ombytning og refundering af kontaktlinser/væsker?
  Svar: I tilfælde af f.eks. styrkeændring efter synskontrol hos øjenlæge eller optiker, ombytter Linse-Xpres gerne uåbnede pakninger standard-linser til den nye styrke mod et ombytningsgebyr på kr. 95,- uanset antallet af pakninger. Løse enkeltlinser, speciallinser og langtidslinser ombyttes ikke.
I henhold til forbrugeraftalelovens bestemmelser refunderes alle ikke-speciallinseprodukter og alle væsker indenfor 14 dage.
   
7. Synskontrol hos optiker eller øjenlæge?
  Svar: Du bedes foretage synskontrol hos en optiker eller øjenlæge efter eget valg. Linse-Xpres anbefaler to årlige synstjek, men forlanger minimum et. Hvis du har mulighed for det, er du velkommen til at kontakte en af vores tilknyttede optikere, hvor du ofte vil kunne få rabat eller endog gratis synstjek, efter at have købt kontaktlinser hos Linse-Xpres.
   
8. Hvor lang er leveringstiden, og tillægger I gebyrer?
  Svar: Levering kan i sjældne tilfælde tage 3 uger fra Linse-Xpres har registreret din betaling. I de allerfleste tilfælde leverer vi dog indenfor 3-10 dage eller fra dag til dag. Linse-Xpres opkræver ingen gebyrer for forsendelse og ekspedition. Den pris du finder under et produkt er alt hvad du betaler. Linse-Xpres fremsender varerne enten fra eget lager i Hellerup eller direkte til dig fra vore udenlandske leverandører.
   
9. Kan jeg betale med kreditkort?
  Svar: Du kan enten betale online med flg. betalingskort:  Dankort/Visa-Dankort, Mastercard, Eurocard, Maestro, Visa og Visa Elektron. Eller du kan forudbetale til vores konto i Sydbank. Du kan endvidere betale via PayPal eller ved fremsendelse af check.
Betaling fra udlandet: Se venligst her. Alle gebyrer for valutaoverførsel til Danmark - både til afsenders og modtagers banker - skal betales af ordregiveren i udlandet.
   
10. Leverer I udenfor Danmark?
  Svar: Ja, Linse-Xpres leverer gerne kontaktlinser samt væsker til hele Norden til de samme priser som i Danmark.
Vi leverer også til det øvrige Europa og andre verdensdele, og her kan ekstra forsendelsesomkostninger dog forekomme. Kontakt os gerne på forhånd for at få klarhed.
Grønland og Færøerne betjenes generelt til samme priser som det øvrige Danmark; for store væskeordre kan ekstra fragtomkostninger i helt særlige tilfælde dog forekomme.
   
11. Kan jeg abonnere?
  Svar: Ja, det er muligt - og ganske frivilligt - at abonnere på kontaktlinser og væsker hos Linse-Xpres. Abonnement sker med betalingskort. Abonnementet kan uden varsel og til enhver tid opsiges, dog ikke med tilbagevirkende kraft.
   
12. Hvilke typer væsker kan jeg bruge?
  Svar: Linse-Xpres forhandler tre forskellige typer væsker til bløde kontaktlinser.
  1. Alt-i-en væske som kan anvendelse både rensning, desinfektion, opbevaing og isætning af linserne.
  2. Brintoverilte-baseret væske, der skal neutraliseres inden isætning.
  3. Øjendråber i ampuller og i små flasker til fugtning af øjnene under kontaktlinsebrug. Dette produkt kan også anvendes af 1-dagslinse brugere.
    Linse-Xpres forhandler desuden en væskeportion til brugere af formfaste/hårde kontaktlinser.

Linse-Xpres forhandler desuden en væskeportion til brugere af formfaste/hårde kontaktlinser.

Se vores udvalg af kontaktlinsevæsker her.

   
13. Kan jeg købe farvede linser?
  Svar: Linse-Xpres forhandler flere typer farvede kontaktlinser - både til månedsskift og til 1-dags skift. Farvede månedslinser er langt de mest udbredte og kan fås med og uden styrke.
Der findes to typer farvede kontaktlinser: Farveforstærkende linser, der fremhæver din nuværende øjenfarve og farveforandrende kontaktlinser, der foretager et markant farveskift af din oprindelige øjenfarve.

Se udvalget af farvede kontaktlinser her.

   
14. Hvad får jeg, hvis jeg anbefaler en ny kunde?
  Svar: Hvis du anbefaler en ny kunde, som beslutter sig for at købe kontaktlinser hos Linse-Xpres, får du kr. 100,- i rabat på din næste bestilling af kontaktlinser eller væsker hos Linse-Xpres.
Du kan enten sende os navn og adresse på den person du mener, vil have glæde af at modtage information fra Linse-Xpres (vi registrerer ved bestilling, at anbefalingen kommer fra dig). Eller du kan få din anbefalede kunde til skrive dig på som anbefaler i forbindelse med hans/hendes første bestilling.
   
15. Hvorfor er Linse-Xpres billigere?
  Svar: Linse-Xpres køber ind til Europas bedste en gros priser. Vore udgifter til administration, kontorhold og reklame er minimale. Vi har ingen udgifter til optikerbutik, og vore avancer er lave. Derfor er Linse-Xpres samlet set i stand til at forhandle mærkevare-kontaktlinser til markedets gunstigste priser.
   
16. Har I min linsemodel?
  Svar: Hvis du ikke finder netop din linsemodel i produktoversigten, så fortvivl ikke. Mange optikerkæder leverer linser under såkaldt "private label" (dvs. eget produktnavn). Måske kan du i så fald finde din kontaktlinsemode her.
Linse-Xpres kan i næsten alle tilfælde levere den originale producents kontaktlinsemodel under originalnavnet.Finderdu ikke din linsemodel, eller er du i tvivl, så send os en e-mail på kontakt@linsen.dk. Vi finder næsten altid en løsning. 
   
17. Hvad gør jeg, hvis jeg får problemer med øjnene?
  Svar: Tag omgående linserne ud. Hvis problemerne/ smerterne ikke ophører, så opsøg straks øjenlæge, optiker, eller i akutte tilfælde, skadestuen.
   
18. Er det farligt at købe kontaktlinser hos Linse-Xpres?
  Svar: Linse-Xpres leverer originale mærkevare-kontaktlinser til den erfarne kontaktlinsebruger. Vi leverer nøjagtigt samme kontaktlinsemodel, som du tidligere har benyttet og som du har fået foretaget udmåling til hos optiker eller øjenlæge. Herved sikres det, at kunderne får nøjagtig den linsemodel leveret, der passer til deres øjne. Derudover anbefaler Linse-Xpres kontroleftersyn hos autoriseret kontaktlinseoptiker eller øjenlæge 2 gange om året og forlanger dokumentation fra vore kunder for minimum et årligt eftersyn. Dette er af hensyn til din øjensikkerhed. Se også punkt 6 om synskontrol.
   
19. Hvilke linser er billigst i brug?
  Svar: I det lange løb er kontaktlinser til månedsskift med tilhørende alt-i-én eller brintoveriltevæske billigst. Silikone-hydrogel og højvæskeholdige månedslinser er i reglen en anelse dyrere end mere standardmæssige månedslinser. 1-dags linser og speciallinser til korrektion af bygningsfejl eller presbyopi (gammelmandssyn) er dyrere i brug, men opleves tilsvarede som værende af højere kvalitet.
   
20. Kan Linse-Xpres levere alle linsemodeller?
 

Svar: Svar: Linse-Xpres er leveringsdygtig i næsten alle kontaktlinsemodeller på markedet - og det til meget fordelagtige priser. Selv langtidslinser, speciallinser og formfaste (hårde) kontaktlinser kan vi levere.

Hvis du ikke finder din linsemodel, så kontakt os her.   Vi er desuden leveringsdygtige i en lang række væsker og plejemidler til kontaktlinser.

   
21. Forslag til forbedringer.
  Svar: Vi vil gerne gøre Linsen.dk endnu bedre. Har du forslag til forbedringer i vores kundeservice, layout eller markedsføring, så send det venligst -  sammen med dit navn, adresse og e-mail - til os på kontakt@linsen.dk.
Særligt gode og brugbare forslag præmieres med en middag til to (max. kr. 1.200,-).