Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
1-Day Acuvue TruEye kontaktlinser

1-day Acuvue TruEye 90pk

1-day Acuvue TruEye er endagslinser i silikone, der giver stor tilførsel af ilt til øjet, meget fugt og en høj komfort hele dagen. 1-day Acuvue TruEye har endvidere - ligesom 1-day Acuvue Moist - en indbygget fugtbuffer, som tilfører øjet fugt i løbet af dagen. 1-day Acuvue TruEye har det hidtil højeste UV-filter. 1-day Acuvue TruEye fås i to forskellige krumninger (8,5 og 9,0). 

Produktionen af 1-day Acuvue TruEye stoppede ved udgangen af 2022. Producenten anbefaler skift til opgraderet model "Acuvue Oasys 1-day.

Pris fra kr. 598,00
Acuvue Oasys 1-day kontaktlinser med HydraLuxe teknologi
Yderligere produktinformation

Fordele ved 1-day Acuvue TruEye

1-day Acuvue TruEye endagslinser var markedets første endagslinse i et åndbart silikonemateriale, som man kender fra døgnlinser. Fordelene ved endagslinser i silikone er større tilførsel af ilt til øjet, mere fugt og højere komfort hele dagen. 1-day Acuvue TruEye har endvidere - ligesom 1-day Acuvue Moist - en indbygget fugtbuffer, som tilfører øjet fugt i løbet af dagen. 1-day Acuvue TruEye kontaktlinser har en stabil tilførsel af fugt, som sikrer at bæreren undgår røde og tørre øjne sidst på dagen - selv på lange dage. 1-day Acuvue TruEye har det hidtil bedste UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

1-day Acuvue TruEye fås i to forskellige krumninger (8,5 og 9,0) og er således en linse, der kan bruges af langt de fleste. Johnson & Johnson er alene om at udbyde 1-dags linser i to krumninger, hvilket er en fordel for mange, da kontaktlinsens pasform dermed kan blive mere "skræddersyet" til øjets overflade.

Linserne har 123-mærke, så man kan se hvilken vej de skal vende. Desuden er kontaktlinserne håndteringsfarvede.

Anvendelse af 1-day Acuvue TruEye

1-day Acuvue TruEye kan bruges af alle kontaktlinsebrugere, der kræver linser af topkvalitet med silkeblød komfort.

Pleje af 1-day Acuvue TruEye

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til 1-Day Acuvue TruEye

Som supplement til 1-Day Acuvue TrueEye anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til 1-day Acuvue TruEye

Ved køb af 1-day Acuvue TruEye kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.