Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Bioclear UV-månedslinser

Bioclear 6pk | UDGÅET

Bemærk: Bioclear er desværre udgået, idet produktionen blev indstillet den 31.12.2018.
En tilsvarende, omend ikke 100% identisk, er månedslinsen Clariti Elite fra CooperVision.

Bioclear er en månedslinse med komforten i højsædet. Linsen har på grund af en patenteret produktionsteknologi en ultratynd kant, og den har også AquaAtract, som binder væske i linsen, så den føles fugtig og behagelig hele dagen. Bioclear er håndteringsfarvet og har UV-beskyttelse.

Yderligere produktinformation


Fordele ved Bioclear

Bioclear er en månedslinse med komforten i højsædet. Linsen har på grund af en patenteret produktionsteknologi en ultratynd kant, og den har også AquaAtract, som binder væske i linsen, så den føles fugtig og behagelig hele dagen. Bioclear har et bredt spænd af styrker, som strækker sig fra -10,00 til +10,00. Bioclear er håndteringsfarvet og har UV-beskyttelse, men kan ikke erstatte solbriller med UV-filter, da de ikke afskærmer øjet 100%.

Anvendelse af Bioclear

Bioclear måneds-linsen kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Bioclear

Bioclear kontaktlinser kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Bioclear

Til pleje og opbevaring af Bioclear linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Bioclear

Ved køb af Bioclear kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".