Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Auaiss ULTRA øjendråber | Lindrer høfebersymptomer | Uden konserveringsmidler

Acuaiss ULTRA øjendråber 10ml

Acuaiss ULTRA er øjendråber helt uden konserveringsmidler. Acuaiss ULTRA Plus smører og hjælper med at genoprette fugtbalancen i øjnene. Øjendråberne kan også lindre høfebersymptomer.
Acuaiss ULTRA øjendråber giver en fortrinlig og langvarig fugtning af øjnene. Ved fremstillingen af disse øjendråber er benyttet en effektiv fugtgivende og vandbindende formel, der sikrer en optimal komfort for dig som kontaktlinsebruger.

Pris fra kr. 58,50

(svarer til kr. 585,00 per 100 ml)

  Antal   
Mængde10ml pr. flaske  

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Acuaiss ULTRA øjendråber 10ml

Acuaiss ULTRA øjendråber giver stor velbehag og er lette at benytte. Den effektive dobbeltformel i Acuaiss ULTRA øjendråber indeholder hyaluronsyre (0,15 %), som stabiliserer cellemembranerne og øger tårefilmens viskositet. Det anbefales at bruge dem sammen med kontaktlinser for at afhjælpe tørre øjne.

Anvendelse af Acuaiss ULTRA øjendråber 10ml

Ved anvendelse flere gange om dagen renser Acuaiss ULTRA øjendråber øjnene for allergener, ligesom det kan lindre øvrige gener, herunder høfebersymptomer. Acuaiss ULTRA øjendråber leveresi en 10ml flaske, som er lille og praktisk og let at have med på farten.


v/køb af 1: kr. 59,50 pr æske
billigere v/2: kr. 59,00 pr æske
billigere v/4: kr. 58,50 pr æske