Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Acuaris 1-dagslinser

Acuaris 90pk

Acuaris er Swisslens eget varemærke og vi forhandler samme kontaktlinser som Acuaris, blot under producentens orginalnavn Clariti 1-day. De modeller er således fuldt identiske, eneste forskel er navnet og emballagen.

Klik her for at komme til Clariti 1-day modellen

Yderligere produktinformation


Producentens orginalnavn for Acuaris

Acuaris er Swisslens eget varemærke og vi forhandler samme kontaktlinser som Acuaris, blot under producentens orginalnavn Clariti 1-day. Producenten af Clariti 1-day kontaktlinserne hedder CooperVision, som er blandt de største amerikanske kontaktlinseproducenter. Modellerne Acuaris og Clariti 1-day er således fuldt identiske, eneste forskel er navnet og emballagen.

Optikernes produktnavn for Acuaris

Acuaris er også kendt under navnet iWISH 1day SIH fra Vision Care.

Fordele ved Acuaris

Acuaris endagslinser var en af de første daglinser på markedet, der er produceret af silikone-hydrogel. Producenten Swisslens er den førende producent i Schweiz af bløde højkvalitetslinser.

Acuaris daglinser sikrer en ilttilførsel til øjet, der er 3,5 gange så stor som ved traditionelle linser; dette giver den bedst mulige bærekomfort. Overfladen føles ekstrem glat og giver ingen friktion ved blink.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af Acuaris

Acuaris kontaktlinser er ideel til personer, der dyrker meget sport eller opholder sig meget udendørs. Acuaris kan bruges af langt de fleste. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af Acuaris

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par Acuaris i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.