Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Acuvue Oasys kontaktlinser

Acuvue Oasys 6pk

Johnson & Johnson
/6 kontaktlinser/14-dagslinser

Acuvue Oasys kontaktlinsen er en avanceret 3.-generations silikonelinse, der giver meget ilt til øjet og sikrer, at øjnene ikke tørrer ud. De er optimale døgnlinser. Acuvue Oasys sidder let og stabilt og giver et perfekt korrigeret syn.
Pris fra kr. 236,50

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)
Diameter (DIA)14,0MaterialeSenofilcon A
Vandindhold38%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)
Diameter (DIA)14,0MaterialeSenofilcon A
Vandindhold38%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Acuvue Oasys 14-dagslinsen

Acuvue Oasys er en af de mest avancerede 3.-generations silikonelinser produceret med Johnson & Johnsons patenterede Hydraclear Plus teknologi. Acuvue Oasys er produceret af et silikone-hydrogelmateriale "senofilcon A", der giver meget ilt til øjet og sikrer, at øjnene hverken tørrer ud i løbet af dagen eller om natten, hvis man bruger kontaktlinserne som døgnlinser.

Acuvue Oasys kontaktlinser indeholder UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

Acuvue Oasys har en ganske svag ”123”-mærkning, der sikrer at kontaktlinsen vender rigtigt, når den sættes i øjet.

Acuvue Oasys sidder let og stabilt i øjnene og giver et perfekt korrigeret syn. Den høje iltgennemtrængelighed og linsens specielle fugtindhold holder linsernes overflade fugtig hele dagen; derved bevarer man et klart syn og meget høj komfort, også under i begrænset belysning.

Acuvue Oasys fås i to krumninger (8,4 og 8,8), hvilket muliggør optimal tilpasning til flere brugere.

Acuvue Oasys er håndteringsfarvede.

Søgte du Acuvue Oasys for Astigmatism eller Acuvue Oasys for Presbyopia?

Anvendelse af Acuvue Oasys

Acuvue Oasys linsen kan som 14-dags linse enten benyttes som døgnlinse i op til 7 døgn i træk eller som almindelige 2-ugers linse, der tages ud og renses hver aften (se pleje).

Acuvue Oasys kontaktlinser er især egnede til øjne, som let bliver irriterede og tørre ved f.eks. meget skærmarbejde eller i tørre indeklimaer.

Acuvue Oasys kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Acuvue Oasys

Acuvue Oasys er 14-dagslinser og kan bruges i 2 uger. De skal efter dagens brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Acuvue Oasys

Til pleje og opbevaring af Acuvue Oasys linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare alt-i-en væske.

Tilskud fra ”danmark” til Acuvue Oasys

Ved køb af Acuvue Oasys kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.


v/køb af 1: kr. 302,50 pr æske
billigere v/2: kr. 257,00 pr æske
billigere v/4: kr. 249,00 pr æske
billigere v/8: kr. 236,50 pr æske