Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Acuvue Vita kontaktlinser

Acuvue Vita 6pk

Johnson & Johnson
/6 kontaktlinser/Månedslinser

Acuvue Vita månedslinsen fra Johnson & Johnson indeholder såkaldt HydraMax-teknologi, som hjælper til at holde på fugtigheden i øjnene hele måneden.
Acuvue Vita kontaktlinser er fremstillet i et silikone-hydrogel materiale, som sikrer høj iltgennemtrængelighed og takket Edge Infinity designet er linserne bløde og glatte.

Pris fra kr. 259,50

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)
Diameter (DIA)14,0MaterialeSenofilcon C
Vandindhold41%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)
Diameter (DIA)14,0MaterialeSenofilcon C
Vandindhold41%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Acuvue Vita måneslinsen

Acuvue Vita er silikonelinser produceret med Johnson & Johnsons patenterede HydraMax™ teknologi. Linserne er produceret af et silikone-materiale "Senofilcon C", der giver meget ilt til øjet og sikrer, at øjnene ikke tørrer ud i løbet af dagen.

Acuvue Vita kontaktlinser indeholder UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

Kontaktlinserne har en ganske svag ”123”-mærkning, der sikrer at Acuvue Vita linsen vender rigtigt, når den sættes i øjet.

Acuvue Vita sidder let og stabilt i øjnene og giver et perfekt korrigeret syn. Den høje iltgennemtrængelighed og linsens specielle fugtindhold, takket HydraMax teknologien, holder linsernes overflade fugtig hele dagen; derved bevarer man et klart syn og meget høj komfort, også under i begrænset belysning. Avcuve Vita's "Edge Infinity" design gør at linserne er bløde og glatte og giver maksimal komfort.

Acuvue Vita fås i to krumninger (8,4 og 8,8), hvilket muliggør optimal tilpasning til flere brugere.

Acuvue Vita linserne er håndteringsfarvede.


Anvendelse af Acuvue Vita

Acuvue Vita linsen bruges som almindelige måneslinser, der tages ud og renses hver aften (se pleje).

Acuvue Vita kontaktlinser er især egnede til øjne, som let bliver irriterede og tørre ved f.eks. meget skærmarbejde eller i tørre indeklimaer.

Acuvue Vita kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Acuvue Vita

Acuvue Vita er måneslinser og kan bruges i 30 dage. De skal efter dagens brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Acuvue Vita

Til pleje og opbevaring af Acuvue Vita linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare alt-i-en væske.

Tilskud fra ”danmark” til Acuvue Vita

Ved køb af Acuvue Vita kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Andre Acuvue linsemodeller

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.


v/køb af 1: kr. 325,00 pr æske
billigere v/2: kr. 310,00 pr æske
billigere v/4: kr. 285,00 pr æske
billigere v/8: kr. 259,50 pr æske