Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism bygningsfejl kontaktlinser

Air Optix plus HydraGlyde for Astigm 6pk

Alcon Vision Care
/6 kontaktlinser/Bygningsfejl linser

Linsen korrigerer for bygningsfejl. Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism kontaktlinser fra Alcon forener to avancerede teknologier. SmartShield-teknologien, der beskytter øjnene mod ophobning af generende belægninger på kontaktlinserne. Dertil kommer Hydraglyde-komplekset, som sikrer, at linserne hele tiden beholder en glat og fugtig overflade, hvilket gør dem behagelige at bære.
Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism kan bruges i en måned (månedslinser).

Pris fra kr. 381,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,7
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeLotrafilcon B
Vandindhold33%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,7
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeLotrafilcon B
Vandindhold33%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 3 til 7 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism månedslinser fra Alcon yder stor komfort hele dagen gennem en perfekt balance af silikone og fugt. Kontaktlinserne forener to avancerede teknologier. SmartShield-teknologien, der en måned i træk beskytter mod ophobning af generende belægninger på linserne. Og Hydraglide-komplekset, der sikrer, at linsen hele tiden har en glat og fugtig overflade. Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism kontaktlinser kan bruges i en måned (månedslinser).

Anvendelse af Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism linsen kan enten benyttes som døgnlinser eller som almindelige månedslinser, der tages ud og renses hver aften (se pleje). Modellen kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere, der har behov for korrektion også af bygningsfejl. Ofte bruges ordet torisk om bygningsfejlkorrigerende kontaktlinser. På engelsk kalder man bygninsfejl for astigmatism - på dansk fagsprog ”astigmatisme” – hvilket ord mange kontaktlinsemodeller til korrektion også af bygningsfejl indeholder.

Pleje af Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism kontaktlinser kan bruges i en måned. De kan dels bruges som døgnlinser flere dage i træk - dette dog kun efter optikerens anvisning. Dels kan de bruges som almoindelige månedslinser, der tages ud om natten. Når de tages ud skal de hver dag rengøres i en rensevæske, for derefter at blive algt i et rent linseetui med frisk kontaktlinsevæske. Her skal de ligge i minimum 6 timer, før de atter sættes i. På denne måde bliver snavs og belægninger fjernet, så de desinficerede linser bliver friske og klar til brug. Husk at vaske hænderne grundigt inden udtagning og isætning af linserne. Følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism

Til pleje og opbevaring af månedslinser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark”til Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism

Ved køb af Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Air Optix kontaktlinser fra Alcon.


v/køb af 1: kr. 422,00 pr æske
billigere v/2: kr. 397,50 pr æske
billigere v/4: kr. 381,00 pr æske