Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Avaira silikone-kontaktlinser | Linsen.dk

Avaira / Avaira Vitality 6pk

CooperVision
/6 kontaktlinser/Månedslinser

Avaira / Avaira Vitality er den nyeste silikone-hydrogel månedslinse fra Cooper Vision. De bløde Avaira månedslinser er lavet af et særligt silikone-hydrogel materiale "Fanfilcon A", der binder væske i selve linsen ved hjælp af en patenteret "Aquaform™" teknologi. Avaira Vitality holder på fugten, og ilt har endnu lettere ved at trænge igennem linsen til øjet, hvilket giver dem en optimal komfort, hele dagen.

Pris fra kr. 313,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,4
Diameter (DIA)14,2MaterialeFanfilcon A
Vandindhold 46%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,4
Diameter (DIA)14,2MaterialeFanfilcon A
Vandindhold 46%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Optikernes produktnavn for Avaira Vitality

Avaira Vitality er også kendt under navnet Eye Q All day hos Profil Optik.

Fordele ved Avaira Vitality

Avaira Vitality er den nyeste silikone-hydrogellinse fra Cooper Vision - samme producent, som står bag den populære BIOFINITY døgnlinse.

De nye og meget bløde Avaira Vitality månedslinser er lavet af et særligt silikone-hydrogel materiale "Fanfilcon A", der binder væske i selve linsen ved hjælp af en patenteret "Aquaform™" teknologi. Aquaform bevirker, at linserne ikke mister deres fugt, og at ilt har endnu lettere ved at trænge igennem linsen til øjet. Da linserne holder øjnene konstant fugtige, er de behagelige i brug.

De fleste kan bære Avaira Vitality hele dagen uden risiko for irriterede øjne. De skal tages ud og renses med rensevæske hver aften. Endvidere er Avaira Vitality forsynet med en UV-blocker, men kan ikke erstatte solbriller med UV-filter, da de ikke afskærmer øjet 100%. Avaira Vitality månedslinserne har asphærisk design, som neutraliserer lysets brydning, således at man oplever et skarpere syn ved alle former for lysindfald.

Avaira Vitality holder dine øjne sunde og i topform!

Anvendelse af Avaira Vitality

Avaira Vitality er en månedslinse til dagsbrug. Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Avaira Vitality

Avaira Vitality kontaktlinser kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Avaira Vitality

Til pleje og opbevaring af Avaira Vitality linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Avaira Vitality

Ved køb af Avaira Vitality kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre produkter fra Cooper Vision.


v/køb af 1: kr. 412,50 pr æske
billigere v/2: kr. 348,00 kr. 365,00 pr æske
billigere v/4: kr. 313,00 pr æske