Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Avaira Toric kontaktlinser

Avaira Toric 6pk

CooperVision
/6 kontaktlinser/Bygningsfejl linser

Avaira Toric er den nyeste silikone-hydrogel toriske månedslinse til bygningsfejl fra Cooper Vision. De bløde Avaira Toric bygningsfejl-linse er lavet af et særligt silikone-hydrogel materiale "Enfilcon A", der binder væske til selve linsen ved hjælp af en patenteret "Aquaform™" teknologi. Linserne holder på fugten, så ilt har endnu lettere ved at trænge igennem linsen til øjet. Dette giver en optimal komfort hele dagen.

Pris fra kr. 399,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,5
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeEnfilcon A
Vandindhold46%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,5
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeEnfilcon A
Vandindhold46%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 4 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Avaira Toric

Avaira Toric er den nyeste silikone-hydrogellinse fra Cooper Vision - samme producent, som står bag den populære BIOFINITY døgnlinse.

De nye og meget bløde Avaira Toric månedslinser er lavet af et særligt silikone-hydrogel materiale "Enfilcon A 54%", der binder væske i selve linsen ved hjælp af en patenteret "Aquaform™" teknologi. Aquaform bevirker, at linserne ikke mister deres fugt, og at ilt har endnu lettere ved at trænge igennem kontaktlinsen ind til øjet. Da linserne holder øjnene konstant fugtige, er de behagelige i brug.

De fleste kan bære Avaira Toric hele dagen uden risiko for irriterede øjne. Linsen skal tages ud og renses med rensevæske om aftenen. Endvidere er Avaira Toric forsynet med en UV-blocker, der dog ikke erstatte solbriller, da de ikke afskærmer øjet for UV stråler 100%. Avaira Toric månedslinserne har asphærisk design, som neutraliserer lysets brydning, således at man oplever et skarpere syn ved alle former for lysindfald og afstande.

Avaira Toric holder dine øjne sunde og i topform!

Anvendelse af Avaira Toric

Avaira Toric er en torisk månedslinse til dagsbrug. Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere med behov for korrektion af bygningsfejl.

Pleje af Avaira Toric

Avaira kontaktlinser kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de atter sættes i. Derved bliver snavs og belægninger fjernet, samtidig med at linserne bliver desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Avaira Toric

Til pleje og opbevaring af Avaira Toric linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Avaira Toric

Ved køb af Avaira Toric kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre kontaktlinser fra Cooper Vision.


v/køb af 1: kr. 495,50 pr æske
billigere v/2: kr. 439,50 pr æske
billigere v/4: kr. 399,00 pr æske