Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Biofinity Energys kontaktlinser fra CooperVision | Skermlinser

Biofinity Energys 6pk

CooperVision
/6 kontaktlinser/Månedslinser

Biofinity Energys er en 3.-generations blød silikonelinse, og den er CooperVisions topprodukt hvad angår iltgennemtrængelighed. Linsen er specielt udviklet til personer, der sidder mange timer bag skærmen. Biofinity Energys silikonemateriale lader mest muligt ilt trænge igennem til øjet, og den er derfor ideel til som døgnlinse i op til 30 døgn, men kan også anvendes som daglinse i 30 dage.

Pris fra kr. 309,95

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,0MaterialeComfilcon A
Vandindhold48%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,0MaterialeComfilcon A
Vandindhold48%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Biofinity Energys kontaktlinser

Biofinity Energys er i særdeleshed udviklet til personer med skærmarbejde. Hele 90% af skærmbruerne oplever en forbedring, når de skifter over til Biofinity Energys.

Brugeren kan på en mindre anstrengende og mere behagelig skifte mellem aktiviteter foran eller væk fra skærmen. Det såkaldt akkommodative stress, dvs. det stress øjet udsættes for ved hyppirge skift mellem afstandssyn og skærmsyn, reduceres ved hjælp af den patenterede Digital Zone Optics. Også afstandssynet forbliver optimalt.

Aquaform®-teknologien tiltrækker og binder vand i linsematerialet af hensyn til en bedre genfugtning og medfører, at øjnene føles mindre tørre.

Biofinity Energys høje iltgennemtrængelighed hjælper med at holde øjnene klarere, hvidere og friskere og gør det mere behageligt at bruge linsen.

Biofinity Energyskontaktlinser har Digital Zone Optics™, som hjælper mod den øjentræthed, som skyldes fokusering på digitale enheder på tæt hold. Det er en unik teknologi, hvor flere asfæriske kurver i hele den optiske zone fordeler styrken jævnt for at simulere højere plusstyrke i midten af linsen. Dette betyder, at brugeren ubesværet og kontinuerligt kan skifte mellem aktiviteter, foran eller væk fra skærmen.
Biofinity Energys linsen er håndteringsfarvet.

Anvendelse af Biofinity Energys

Biofinity Energys kan bruges Månedslinser til op til 29 nætters/30 dages kontinuerlig brug. Biofinity Energys kan dog også tages ud om natten, opbevares i væske og anvendes som daglinse i op til en måned.

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Biofinity Energys

Hvis Biofinity Energys tages ud for en pause, skal de renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Biofinity Energys

Til pleje og opbevaring af Biofinity Energys linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.


v/køb af 1: kr. 398,00 pr æske
billigere v/2: kr. 365,00 pr æske
billigere v/4: kr. 309,95 pr æske