Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Biofinity toric bygningsfejl kontaktlinser

Biofinity toric 6pk

CooperVision
/6 kontaktlinser/Bygningsfejl linser

Biofinity Toric er CooperVisions hidtil mest avancerede silikone-linsemodel. Linsen er produceret i det patenterede Aquaform-design, som dækker over et unikt materiale, som indeholder mere vand og mindre silikone end hidtidige silikonelinser.
Pris fra kr. 435,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,7
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeComfilcon A
Vandindhold 48%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,7
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeComfilcon A
Vandindhold 48%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Biofinity toric

Biofinity Toric er CooperVisions hidtil mest avancerede silikone-linsemodel. Linsen er produceret i det patenterede Aquaform-design, som dækker over et unikt materiale, som indeholder mere vand og mindre silikone end hidtidige silikonelinser. Aquaform-materialet binder naturligt fugt, så øjet ikke udtørres, og det transporterer samtidig høje mængder ilt igennem linsen.

Grundet det højere vandindhold i Biofinity Toric er linsen mere fleksibel og derfor mere behagelig, og den har mindre tendens til at bevæge sig i øjet. Linsen har asfærisk optik, som giver et meget skarpt syn. Alle Biofinity Toric's fordele giver tilsammen en kontaktlinse med høj bærekomfort både sidst på dagen og sidst på måneden for de, som vælger at bruge den som døgnlinse.

Biofinity toric linsen er håndteringsfarvet.

Anvendelse af Biofinity toric

Biofinity toric kan bruges i op til 30 døgn i træk. De kan også bruges som almindelig månedslinse, der tages ud om natten, men med sin høje iltgennemtrængelighed er Biofinity toric perfekt til døgnbrug.

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Biofinity toric

Hvis Biofinity toric tages ud for en pause, skal de renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Biofinity toric

Til pleje og opbevaring af Biofinity toric linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Biofinity toric

Ved køb af Biofinity toric kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Biofinity kontaktlinser i Biofinity-familien fra CooperVision.


v/køb af 1: kr. 524,00 pr æske
billigere v/2: kr. 480,00 pr æske
billigere v/4: kr. 435,00 pr æske