Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Biofinity XR kontaktlinser fra Coopervision

Biofinity XR 6pk

CooperVision
/6 kontaktlinser/Månedslinser

Biofinity XR er en 3.-generations blød silikonelinse, og den er Cooper Visions topprodukt hvad angår iltgennemtrængelighed. XR-modellen her omfatter alene Biofinity i specialstyrker. Find den almindelige Biofinity-model her.
Biofinity XRs silikonemateriale tillader mest muligt ilt at trænge igennem til øjet er derfor ideel til som døgnlinse i op til 30 døgn. Men den kan også anvendes som daglinse ligeledes i 30 dage. Linsens høje iltgennemtrængelighed sikrer, at Biofinity XR føles behagelig hele dagen.

Pris fra kr. 406,50

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,0MaterialeComfilcon A
Vandindhold48%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,0MaterialeComfilcon A
Vandindhold48%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 4 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Optikernes produktnavn for Biofinity XR

Biofinity XR er også kendt under navnene iWear XR Supreme hos Synoptik, EasyVision Elite All Day - All Night, EasyVision Adan Opteyes og Easyvision Monthly Irisian hos Louis Nielsen, Eye Q 24 hos Profil Optik.

Fordele ved Biofinity XR

Biofinity XR er en 3.-generations blød silikonelinse, og den er Cooper Visions topprodukt hvad angår iltgennemtrængelighed. Biofinity XRs silikonemateriale lader mest muligt ilt trænge igennem til øjet, og den er derfor ideel til som døgnlinse i op til 30 døgn, men kan også anvendes som daglinse ligeledes i 30 dage. Linsens høje iltgennemtrængelighed sikrer, at Biofinity XR føles behagelig i øjet hele dagen.

Biofinity XR linsen er håndteringsfarvet.

Anvendelse af Biofinity XR

Biofinity XR kan bruges i op til 30 døgn i træk. De kan også bruges som almindelig månedslinse, der tages ud om natten, men med sin høje iltgennemtrængelighed er Biofinity XR perfekt til døgnbrug.

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Biofinity XR

Hvis Biofinity XR tages ud for en pause, skal de renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Biofinity XR

Til pleje og opbevaring af Biofinity XR linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Biofinity XR

Ved køb af Biofinity XR kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Biofinity kontaktlinser i Biofinity-familien fra CooperVision.


v/køb af 1: kr. 502,00 pr æske
billigere v/2: kr. 481,25 pr æske
billigere v/4: kr. 406,50 pr æske