Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Biotrue Flight Pack Alt-i-en linse-rensevæske 100ml

Biotrue Flight Pack 100ml

Alt-i-en-væsken Biotrue Flight Pack er et luksusprodukt. Biotrue Flight Pack er nem at håndtere og er særlig ideel til ferierejsen, idet flasken på 100ml kan medbringes i håndbagagen. Et gratis etuier medfølger.

Pris fra kr. 59,85

(svarer til kr. 59,85 per 100 ml)

  Antal   
Indhold100 ml  

Forventet leveringstid: 2 til 3 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Biotrue Flight Pack Alt-i-en-væske 100ml

Alt-i-en-væsken, Biotrue, fra Bausch & Lomb er et luksusprodukt, der medvirker til at gøre kontaktlinsebrug endnu mere behagelig. Biotrue er en kontaktlinsevæske til daglig brug: rensning og fjernelse af proteinbelægninger, skylning og opbevaring af bløde kontaktlinser, herunder silikone-hydrogel linser.

Biotrue kontaktlinsevæske indeholder "hyaluron", som er et smøremiddel, der også findes i dine øjne. Biotrue kontaktlinsevæske er i balance med ph-værdien af din naturlige tårevæske.

Biotrue beskytter og rehydrerer linserne, så de er behageligere at bære. Biotrue er med til at sikre, at visse nyttige tåreproteiner forbliver virksomme. Desuden hæmmes dannelse af belægninger, der kan skabe ubehag og forkorte linsernes anvendelsestid. Ved at holde linserne fugtige og rene gør Biotrue linsevæsken det behageligt at bruge kontaktlinser hele dagen - også de sidste timer om aftenen.

Biotrue er nem at håndtere og er særlig ideel til ferierejsen, idet flasken på 100ml kan medbringes i håndbagagen. Gratis etui medfølger.


v/køb af 1: kr. 99,95 pr æske
billigere v/2: kr. 74,50 pr æske
billigere v/4: kr. 59,85 pr æske