Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Biotrue rensevæske for kontaktlinser i rejsestørrelse

Biotrue alt-i-en væske 60ml

Alt-i-en-væsken, Biotrue, er et nyudviklet luksusprodukt med "hyaluron", til daglig brug: rensning og fjernelse af proteinbelægninger, skylning og opbevaring af bløde kontaktlinser, herunder også af silikone-hydrogel. Ideel til rejsen, idet flasken er på 60 ml. Hyaluron er et smøremiddel, der også findes naturligt i dine øjne. Gratis etui medfølger.

Prisen for 1 stk. er relativt høj, idet levering er inkluderet.
Derfor kan det være en fordel for dig at købe 2 eller flere stk.

Pris fra kr. 35,00

(svarer til kr. 58,33 per 100 ml)

  Antal   
Mængde pr. flaske60ml  

Forventet leveringstid: 2 til 3 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Alt-i-en-væsken, Biotrue, fra Bausch & Lomb er et nyudviklet luksusprodukt, der medvirker til at gøre kontaktlinsebrug endnu mere behagelig. Biotrue er en kontaktlinsevæske til daglig brug: rensning og fjernelse af proteinbelægninger, skylning og opbevaring af bløde kontaktlinser, herunder silikone-hydrogel linser.

Biotrue kontaktlinsevæske indeholder "hyaluron", som er et smøremiddel, der også findes i dine øjne. Biotrue kontaktlinsevæske er i balance med ph-værdien af din naturlige tårevæske.

Biotrue beskytter og rehydrerer linserne, så de er behageligere at bære. Biotrue er med til at sikre, at visse nyttige tåreproteiner forbliver virksomme. Desuden hæmmes dannelse af belægninger, der kan skabe ubehag og forkorte linsernes anvendelsestid. Ved at holde linserne fugtige og rene gør Biotrue linsevæsken det behageligt at bruge kontaktlinser hele dagen - også de sidste timer om aftenen.

Biotrue er nem at håndtere og er særlig ideel til ferierejsen, idet flasken på 60ml kan medbringes i håndbagagen. Gratis etui medfølger.

v/køb af 1: kr. 49,75 pr æske
billigere v/2: kr. 38,00 pr æske
billigere v/4: kr. 35,00 pr æske