Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Biotrue All-in-one rensevæske til kontaktlinser

Biotrue alt-i-en væske 300ml

På grund af kvalitetsproblemer med Bausch&Lombs producent af emballage til kontaktlinsevæsker kan nogle ugers forsinkelse i leveringen forekomme. Dette problem berører hele Europa. Fra midten af juli 2021 burde situationen være normaliseret.

Pris fra kr. 92,50

(svarer til kr. 30,83 per 100 ml)

  Antal   
Mængde pr. flaske300ml  

Forventet leveringstid: 2 til 3 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Alt-i-en-væsken, Biotrue, er et nyudviklet luksusprodukt med "hyaluron", til daglig brug: rensning og fjernelse af proteinbelægninger, skylning og opbevaring af bløde kontaktlinser, herunder også af silikone-hydrogel. Hyaluron er et smøremiddel, der også findes naturligt i dine øjne. Gratis etui medfølger.

Alt-i-en-væsken, Biotrue, fra Bausch & Lomb er et nyudviklet luksusprodukt, der medvirker til at gøre kontaktlinsebrug endnu mere behagelig. Biotrue er en kontaktlinsevæske til daglig brug: rensning og fjernelse af proteinbelægninger, skylning og opbevaring af bløde kontaktlinser, herunder silikone-hydrogel linser.

Biotrue kontaktlinsevæske indeholder "hyaluron", som er et smøremiddel, der også findes i dine øjne. Biotrue kontaktlinsevæske er i balance med ph-værdien af din naturlige tårevæske.

Biotrue beskytter og rehydrerer linserne, så de er behageligere at bære. Biotrue er med til at sikre, at visse nyttige tåreproteiner forbliver virksomme. Desuden hæmmes dannelse af belægninger, der kan skabe ubehag og forkorte linsernes anvendelsestid. Ved at holde linserne fugtige og rene gør Biotrue linsevæsken det behageligt at bruge kontaktlinser hele dagen - også de sidste timer om aftenen.

Gratis etui medfølger.

v/køb af 1: kr. 125,00 pr æske
billigere v/3: kr. 92,50 pr æske