Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Biotrue ONEday for Presbyopia er flerstyrke dagslinse

Biotrue ONEday for Presbyopia 90pk

Bausch & Lomb
/90 kontaktlinser/Multifokale linser

Biotrue ONEday for Presbyopia er en flerestyrke 1-dagslinse fra Baush & Lomb. Linsen er fremstillet af det nye materiale, HyperGel, der med sine fugtbevarende egenskaber giver høj bærekomfort hele dagen.Biotrue ONEday for Presbyopia design har høj iltgennemtrængelighed, hvilket fører til sunde og raske øjne.
Linsen er udstyret med UV-beskyttelse.

Pris fra kr. 633,50

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,2
MaterialeNesofilcon AVandindhold78%
Antal per æske90 kontaktlinser  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,2
MaterialeNesofilcon AVandindhold78%
Antal per æske90 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 3 til 4 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia er den nye en-dagslinse fra Bausch & Lomb til progressiv synskorrektion. Det vil sige korrektion af såkaldt gammelmandssyn. Kombinationen af Biotrue ONEday for Presbyopias vævsvenlige design og et materiale med samme høje vandindhold (78%) som øjets hornhinde, sikrer en yderst høj bærekomfort. High Definition Optics giver skarpt syn selv ved lavt lys.

Biotrue ONEday for Presbyopia endagslinser er pakket i smarte blisterpakninger, som gør håndteringen af linserne let for både erfarne og nye brugere. Samtidig er Biotrue ONEday for Presbyopia robust i materialet, hvilket gør linsen let at håndtere. Materialet er designet som en driftssikker hybrid mellem det klassiske Filcon-materiale og den nye silikone-hydrogelgeneration.

Biotrue ONEday for Presbyopia har UV-filter og er håndteringsfarvede.

Anvendelse af Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia kan bruges af langt de fleste brugere med behov for progressiv synskorrektion. Kontaktlinsen kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Dog kan man ikke sove med Biotrue ONEday for Presbyopia på.

Pleje af Biotrue ONEday for Presbyopia

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par Biotrue ONEday for Presbyopia i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Biotrue ONEday for Presbyopia

Som supplement til Biotrue ONEday for Presbyopia en-dagslinser anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Biotrue ONEday for Presbyopia

Ved køb af Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".


v/køb af 1: kr. 765,50 pr æske
billigere v/2: kr. 744,00 pr æske
billigere v/4: kr. 689,00 pr æske
billigere v/8: kr. 633,50 pr æske