Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Clariti Multifocal silikonelinser fra Coopervision

Clariti Multifocal 6pk

CooperVision
/6 kontaktlinser/Multifokale linser

Clariti Multifocal er specielt designet til personer med behov for progressiv korrektion, altså såkaldt gammelmandssyn, hvor de små bogstaver bliver stadig sværere at læse. Clariti Multifocal linsen er fremstillet af det sundeste Silikone-hydrogel materiale, der muliggør stor iltgennemstrømning, så øjnene forbliver klare, hvide og sunde.

Clariti Multifocal udgår af produktion i april 2024. Producenten CooperVision anbefaler Biofinity Multifocal eller endagslinsen Clariti 1-day Multifocal.

Pris fra kr. 459,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,7
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,2
MaterialeSomofilcon AVandindhold56%
Antal per æske6 kontaktlinser  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,7
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,2
MaterialeSomofilcon AVandindhold56%
Antal per æske6 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 4 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Clariti Multifocal

Clariti Multifocal er specielt designet til personer med behov for progressiv korrektion, altså såkaldt gammelmandssyn, hvor de små bogstaver bliver stadig sværere at læse. Clariti Multifocal linsen er fremstillet af det sundeste Silikone-hydrogel materiale, der muliggør stor iltgennemstrømning, så øjnene forbliver klare, hvide og sunde. Som resultat af det vævsvenlige materiale kan linsen bæres fra morgen til sen aften, hvilket imødekommer behovet ved den moderne livsstil. Clariti Multifocal har både UVA og UVB beskyttelse, hvilket skærmer øjnene imod solens skadelige UV-stråler. Coopervisions såkaldte ”Advance Edge Technology” har forsynet linsen med en utrolig tynd kant, hvilket reducerer mærkbarheden af linsen og øger bærekomforten.

Clariti Multifocal kontaktlinsen er håndteringsfarvet.

Anvendelse af Clariti Multifocal

Clariti Multifocal benyttes som månedslinser, der tages ud for natten. Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Clariti Multifocal

Clariti Multifocal kontaktlinser kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Clariti Multifocal

Til pleje og opbevaring af Clariti Multifocal linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Clariti Multifocal

Ved køb af Clariti Multifocal kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Clariti kontaktlinser i Clariti-familien fra CooperVision.


v/køb af 1: kr. 576,00 kr. 675,00 pr æske
billigere v/2: kr. 509,50 kr. 585,00 pr æske
billigere v/4: kr. 459,00 pr æske