Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Clear Comfort måneds kontaktlinser

Clear Comfort Aspheric 6pk | UDGÅET

Clear Comfort kontaktlinsen er desværre udgået!

En tilsvarende, omend ikke 100% identisk, asferisk månedslinse er: Clear 55A kontaktlinsemodellenYderligere produktinformation

Fordele ved Clear Comfort Aspheric

Clear Comfort Aspheric er en månedslinse med asfærisk optik. Dette giver et skarpere syn under alle lysforhold. Clear Comfort Aspheric er produceret med en patenteret teknologi, som giver linsen en ultra tynd kant og dermed en høj bærekomfort. Clear Comfort Aspheric er håndteringsfarvet og UV-beskyttende, men kan ikke erstatte solbriller med UV-filter, da de ikke afskærmer øjet 100%.

Anvendelse af Clear Comfort Aspheric

Clear Comfort Aspheric linsen kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Clear Comfort Aspheric

Clear Comfort kontaktlinser kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Clear Comfort Aspheric

Til pleje og opbevaring af Clear Comfort Aspheric linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Clear Comfort Aspheric

Ved køb af Clear Comfort kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem.. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Clear kontaktlinser i Clear-familien.