Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Contact Air månedslinser

Contact Air 6pk | UDGÅET

Vi kan desværre ikke længere tilbyde Contact Air da producenten Wöhlk har indstillet produktionen.

Producenten anbefaler CONTACT life kontaktlinsen som erstatning. Selv om linserne ikke er 100% identiske, kan du skifte til CONTACT life uden tilpasning hos en optiker.


Yderligere produktinformation

Fordele ved Contact Air

Contact Air er den silikone-hydrogel månedslinse fra Zeiss/Wöhlk. Linsen har den ideelle balance mellem fugt og ilt. Contact Air har et særligt tyndt kantdesign, som gør at linsen er behagelig, også hvis den bruges som døgnlinse. Contact Air månedslinser er håndteringsfarvede og har UV-beskyttelse, men kan ikke erstatte solbriller med UV-filter, da de ikke afskærmer øjet 100%.

Anvendelse af Contact Air

Contact Air kontaktlinserne kan bruges i op til 30 døgn i træk. De kan også bruges som almindelig månedslinse, der tages ud om natten, men med sin høje iltgennemtrængelighed er Contact Air perfekt til døgnbrug.

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Contact Air

Hvis Contact Air tages ud for en pause, skal de renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Contact Air

Til pleje og opbevaring af Contact Air linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Contact Air

Ved køb af Contact Air kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Contact kontaktlinser fra Wöhlk/Zeiss.