Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Contact Day 1 en-dags kontaktlinser

Contact Day 1 30pk | UDGÅET

Bemærk: Contact Day 1 er desværre udgået, idet produktionen blev indstillet den 31.12.2018.

En tilsvarende, omend ikke 100% identisk, er endagslinsen Biomedics 1-day Extra fra CooperVision.

Contact Day 1 er en særdeles komfortabel endagslinse af høj kvalitet med højt vandindhold (55%) fra den verdensberømte optikvirksomhed, Zeiss. Kanten af Contact Day 1 er designet ekstra tynd, derfor føler man ikke, at man har et fremmedlegeme i øjet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Contact Day 1

Contact Day 1 er en særdeles komfortabel endagslinse af høj kvalitet med højt vandindhold (55%) fra den verdensberømte tyske optikvirksomhed, Zeiss. Kanten af Contact Day 1 er designet ekstra tynd, derfor føler man ikke, at man har et fremmedlegeme i øjet. Contact Day 1 kontaktlinser er overordentligt behagelige at anvende hele dagen p.g.a. det høje vandindhold. Contact Day 1 fra Zeiss har i Danmark og Tyskland vundet betydelig udbredelse.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Contact Day 1 endagslinser forhandles også i mere økonomiske Contact Day 1 90-styks pakninger.

Anvendelse af Contact Day 1

Contact Day 1 kan bruges af langt de fleste kontaktlinsebrugere. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af Contact Day 1

Contact Day 1 endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Contact Day 1

Som supplement til Contact Day 1 endagslinser anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Contact Day 1

Ved køb af Contact Day 1 kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Contact kontaktlinser i Contact-familien fra Wöhlk / Zeiss.