Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Dailies AquaComfort Plus Toric flerstyrke kontaktlinser til dags brug

Dailies AquaComfort Plus Multifocal 90pk

Alcon Vision Care
/90 kontaktlinsenr/Multifokale linser

Dailies AquaComfort Plus Multifocal er en helt ny flerestyrke 1-dagslinse fra Alcon / Ciba Vision. Den har samme høje vandindhold som den forgængeren Dailies Progresssives, men indeholder ydermere en fugtbuffer, der tilfører øjet fugt dagen igennem. Ganske enestående for Dailies AquaComfort Plus Multifocal er, at den kommer i hele tre forskellige additions.
Pris fra kr. 610,50 kr. 629,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR) Krumning (BC)8,7
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,0
MaterialeNelfilcon AVandindhold69%
Antal per æske90 kontaktlinsenr  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR) Krumning (BC)8,7
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,0
MaterialeNelfilcon AVandindhold69%
Antal per æske90 kontaktlinsenr  

Forventet leveringstid: 3 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal er ny på markedet og byder på samme høje kvalitet og gode bærekomfort som den almindelige Dailies Aqua Comfort Plus model. Ganske enestående for denne flerstyrke 1-dags linse er, at den kommer i hele tre forskellige additions, dvs. læsefelter, nemlig low, medium og high. Ingen anden multifokal 1-dagslinse findes endnu i addidion ”high”. Dailies AquaComfort Plus Multifocal er således en sand nyskabelse samtidig med, at den er fremstillet i et særdeles gennemprøvet og vidt udbredt materiale.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal er iflølge optikere lettere at udmåle end forgængeren Dailies Progressives, da den har flere additions og lettere kan skræddersys til optimalt at korrigere flerstyrke syn.

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal er en 1-dagslinse fra Alcon / Ciba Vision. Den har samme høje vandindhold som forgængeren Dailies Progressives, men indeholder ydermere en fugtbuffer, der tilfører øjet fugt dagen igennem, hver gang man blinker med øjnene.

Brugere af Dailies Progressives kan med eller i nogle tilfælde uden tilpasning skifte til Dailies AquaComfort Plus Multifocal linser.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af Dailies AquaComfort Plus Multifocal

1-dagslinsen Dailies AquaComfort Plus Multifocal kan bruges af langt de fleste med behov for multifokal korrektion (Gammelmandssyn). Den er også ideel til personer, der dyrker meget sport, eller opholder sig i tørre indeklimaer, f.eks. kontorer. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af Dailies AquaComfort Plus Multifocal

1-dagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Som supplement til Dailies AquaComfort Plus Multifocal 1-dagslinser anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Ved køb af Dailies AquaComfort Plus Multifocal kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Dailies kontaktlinser i Focus Dailies-familien fra Alcon / Ciba Vision.


v/køb af 1: kr. 672,00 kr. 746,75 pr æske
billigere v/2: kr. 647,00 kr. 719,50 pr æske
billigere v/4: kr. 629,00 kr. 699,00 pr æske
billigere v/8: kr. 610,50 kr. 629,00 pr æske