Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Dailies AquaComfort Plus Toric kontaktlinser fra Alcon

Dailies AquaComfort Plus Toric 30pk

Alcon Vision Care
/30 kontaktlinser/Bygningsfejl linser

Dailies AquaComfort Plus Toric er en 1-dagslinse fra Alcon. Den har samme høje vandindhold som den almindelige Dailies Toric, men indeholder ydermere en fugtbuffer, der tilfører øjet fugt dagen igennem. Desuden findes den i hele tre forskellige bygningsfejl-korrigerende varianter.

Pris fra kr. 265,00

Dailies AquaComfort Plus Toric har fået reduceret parameteromfanget. Vi anbefaler dig om nødvendigt at skifte til den mere moderne model Precision1 for Astigmatism, der produceres i fuldt parameteromfang.
Pris fra kr. 265,00
Precision1 for Astigmatism er 1-dagslinse til korrektion af bygningsfejl
Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,8
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,4MaterialNelfilcon A
Vandindhold69%Antal per æske30 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,8
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,4MaterialNelfilcon A
Vandindhold69%Antal per æske30 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 3 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Dailies AquaComfort Plus Toric

Dailies AquaComfort Plus Toric er toriske kontaktlinser, der korrigerer for bygningsfejl (astigmatisme). Dailies AquaComfort Plus Toric har samme høje kvalitet som Dailies Toric 1-dags linsen samtidig med, at den korrigerer for bygningsfejl. Dailies AquaComfort Plus Toric er lettere at tilpasse individuelt, da den nu i højere grad imødekommer behovene for korrektion af lidt højere bygningsfejl.

Dailies AquaComfort Plus Toric fra Alcon / Ciba Vision har samme høje vandindhold som den forgængeren , men indeholder ydermere en fugtbuffer, der tilfører øjet fugt dagen igennem, hver gang man blinker med øjnene.

Brugere af Dailies Toric kan med eller i nogle tilfælde uden optisk tilpasning skifte til Dailies AquaComfort Plus Multifocal linser.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af Dailies AquaComfort Plus Toric

1-dagslinsen Dailies AquaComfort Plus Toric kan bruges af langt de fleste og er ideel til personer med bygningsfejl, der dyrker meget sport, eller opholder sig i tørre indeklimaer, som f.eks. kontorer. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af Dailies AquaComfort Plus Toric

1-dagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Dailies AquaComfort Plus Toric

Som supplement til Dailies AquaComfort Plus Toric 1-dagslinser anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Dailies AquaComfort Plus Toric

Ved køb af Dailies AquaComfort Plus Toric kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Dailies kontaktlinser i Focus Dailies-familien fra Alcon / Ciba Vision.


v/køb af 1: kr. 339,00 pr æske
billigere v/2: kr. 302,50 pr æske
billigere v/4: kr. 286,00 pr æske
billigere v/6: kr. 265,00 pr æske