Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Dailies Total 1 for Astigmatism er en-dagslinser til korrektion af bygningsfejl

Dailies Total 1 for Astigmatism 30pk

Alcon Vision Care
/30 Kontaktlinsen/Bygningsfejl linser

NYHED | Oplev silkeblød komfort. Dailies Total 1 for Astigmatism 1-daglinser korrigerer for bygningsfejl (astigmatisme) og er den første og eneste silikone-hydrogel kontaktlinse med gradueret vandindhold. Selve kernematerialet indeholder kun 33% vand og sikrer en særdeles høj ilt-tilførsel til øjet. Den er fantastisk behagelig at bruge, selv sidst på dagen.

Pris fra kr. 249,50

FÅ MERE FOR MINDRE...
Opgradér til Dailies Total 1 for Astigmatism i 90-styks pakninger og SPAR mange penge per kontaktllinse.
Pris fra kr. 685,00
Dailies Total 1 for Astigmatism er 1-dagslinser til korrektion af bygningsfejl
Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Cylinder (CYL)Diameter (DIA)14,5
Akse (AXE)MaterialeDelefilcon
Vandindhold33%Antal per æske30 Kontaktlinsen
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Cylinder (CYL)Diameter (DIA)14,5
Akse (AXE)MaterialeDelefilcon
Vandindhold33%Antal per æske30 Kontaktlinsen

Forventet leveringstid: 3 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Dailies Total 1 for Astigmatism silikone endagslinser

Velkommen til en ny æra inden for 1-dags kontaktlinser! Oplev silkeblød komfort.

Fordele ved Dailies Total 1 for Astigmatism

1-dags kontaktlinsen Dailies Total 1 for Astigmatism korrigerer også for bygningsfejl. Den er så behagelig at gå med, at man næsten ikke mærker den.

Dailies Total 1 for Astigmatism er den første silikone-hydrogel kontaktlinse med gradueret vandindhold. Vandindholdet stiger fra 33% i linsekernen til næsten 100% i linsens overflade, hvilket svarer til hornhindens naturlige vandindhold.
Selve kernematerialet af kontaktlinsen indeholder kun 33% vand og sikrer en særdeles høj tilførsel af ilt til øjet.
Selve kernematerialet af kontaktlinsen indeholder kun 33% vand og sikrer en særdeles høj tilførsel af ilt til øjet. Hydrofile polymerkæder øger glidefaktoren og minimerer kontakten mellem linsen og det sarte øjenvæv. Dette gør Dailies Total 1 for Astigmatism yderst behagelig at anvende, selv sidst på dagen. Næppe nogen anden 1-dagslinse er SÅ behagelig at bære. Man mærker den nærmest ikke, så flere brugere fortæller, at de har været i tvivl, om de overhovedet havde linserne på.

SMART TEARS: Dailies Total 1 for astigmatism indeholder og afgiver samme naturlige smøremiddel – fosfatidylcholin – fra linsen ud i tårefilmen, som forekommer naturligt i øjet.

PRECISION BALANCE 8|4®: Indeholder en nyudviklet prismebalance, der ved hjælp af næsten usynlige prismer i kl. 4 og kl. 8 position på linsen sikrer, at den lynhurtigt opnår korrekt position til at korrigere bygningsfejlen.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af Dailies Total 1 for Astigmatism

Producenten Alcon anbefaler Dailies Total 1 for Astigmatism til både nye brugere af kontaktlinser og til trænede linsebrugere, der kræver linser af højeste kvalitet med vedvarende, silkeblød komfort. Et absolut topprodukt, som Linse-Xpres forhandler online til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Dailies Total 1 for Astigmatism endagslinser forhandles også i mere økonomiske Dailies Total 1 for Astigmatism 90-styks pakninger.

Pleje af Dailies Total 1 for Astigmatism

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par Dailies Total 1 for Astigmatism i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Dailies Total 1 for Astigmatism for Astigmatism

Som supplement til Dailies Total 1 for Astigmatism for Astigmatism anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Dailies Total 1 for Astigmatism for Astigmatism

Ved køb af Dailies Total 1 for Astigmatism for Astigmatism kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Dailies kontaktlinser i Dailies-familien fra Alcon/Ciba Vision.


v/køb af 1: kr. 320,00 pr æske
billigere v/2: kr. 285,00 pr æske
billigere v/4: kr. 265,00 pr æske
billigere v/6: kr. 249,50 pr æske