Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Dailies Total 1 kontaktlinser | flerstyrke 1-dagslinser

Dailies Total 1 Multifocal 90pk

Alcon Vision Care
/90 kontaktlinser/Multifokale linser

Dailies Total 1 Multifocal er den første silikone-hydrogel flerstyrke kontaktlinse med gradueret vandindhold. Selve kernematerialet af Dailies Total 1 Multifocal kontaktlinsen indeholder kun 33% vand og sikrer en særdeles høj tilførsel af ilt til øjet. Den er fantastisk behagelig at bruge, selv sidst på dagen.

Pris fra kr. 842,50 kr. 846,50

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR) Krumning (BC) 8,5
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,1
MaterialeDelefilconVandindhold33%
Antal per æske90 kontaktlinser  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR) Krumning (BC) 8,5
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,1
MaterialeDelefilconVandindhold33%
Antal per æske90 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 5 til 7 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Dailies Total 1 Multifocal

Velkommen til en ny æra inden for 1-dags multifokale kontaktlinser! Oplev silkeblød komfort. Dailies Total 1 Multifocal er specielt designet til personer med behov for progressiv synskorrektion, altså såkaldt gammelmandssyn, hvor de små bogstaver bliver stadigt sværere at læse.

Fordele ved Dailies Total 1 Multifocal

1-dags kontaktlinsen Dailies Total 1 Multifocal er så behagelig at gå med, at danske optikere allerede har givet den kælenavnet "sutskoen". Dailies Total 1 er den første silikone-hydrogel kontaktlinse med gradueret vandindhold (vandindholdet stiger fra 33% i linsekernen til over 80% i linsens overflade). Linseoverfladens vandindhold på omkring 80% svarer til hornhindens naturlige vandindhold.

Selve kernematerialet af kontaktlinsen indeholder kun 33% vand og sikrer en særdeles høj tilførsel af ilt til øjet. Hydrofile polymerkæder øger glidefaktoren og minimerer kontakten mellem linsen og det sarte øjenvæv. Det gør den dermed yderst behagelig at bruge, selv sidst på dagen. Næppe nogen anden multifokal 1-dagslinse er SÅ BEHAGELIG at bære. Man mærker den næsten ikke.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af Dailies Total 1 Multifocal

Producenten, Ciba Vision 1-dags kontaktlinser, anbefaler Dailies Total 1 Multifocal til nye brugere af kontaktlinser eller til kontaktlinsebrugere, der kræver linser af topkvalitet med vedvarende, silkeblød komfort. Et absolut topprodukt, som Linse-Xpres forhandler online til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Pleje af Dailies Total 1 Multifocal

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par Dailies Total 1 Multifocal i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Dailies Total 1 Multifocal

Som supplement til Dailies Total 1 Multifocal anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Dailies Total 1 Multifocal

Ved køb af Dailies Total 1 Multifocal kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Dailies kontaktlinser i Dailies-familien fra Alcon.


v/køb af 1: kr. 1.039,00 pr æske
billigere v/2: kr. 979,50 pr æske
billigere v/4: kr. 898,00 pr æske
billigere v/8: kr. 842,50 kr. 846,50 pr æske