Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Daysoft SILK kontaktlinser

Daysoft SILK 96pk

Daysoft
/96 kontaktlinser/1-dagslinser

Daysoft Silk er en opgradering af Daysoft UV, der er blevet forbedret ved at tilføre "Hyaluron" som gør, at linsen holder længere på fugten, og øjet ikke tørrer ud. Hyaluron findes i forvejen naturligt i øjet. Den er fremstillet i et silkeblødt, tyndt materiale med et særlig tyndt kantdesign. Linsen sikrer god komfort selv i aftentimerne. Det er en af de billigste daglinser, som sælges online på Linsen.dk.

Pris fra kr. 299,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeFilcon II 2
Vandindhold 58%Antal per æske 96 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeFilcon II 2
Vandindhold 58%Antal per æske 96 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 5 til 10 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation


Optikernes produktnavn for Daysoft Silk/Daysoft UV

Daysoft Silk/Daysoft UV er identisk med Supersoft UV fra Thiele.

Fordele ved Daysoft SILK

Endagslinsen Daysoft Silk fremstilles i et silkeblødt, tyndt materiale med et særlig tyndt kantdesign. Linsen sikrer god komfort selv i aftentimerne. Daysoft Silk har har UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

Det er en af de billigste daglinser, som sælges online på Linsen.dk.

Fra februar 2012: Daysoft SILK har afløst Daysoft UV. Det er en kombination af de to produkter "Daysoft UV 58%" og "Daysoft UV 72%" , hvor man har tilført "Hyaluron" som gør, at linsen holder længere på fugten, og øjet ikke tørrer ud. Hyaluron findes i forvejen naturligt i øjet.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af Daysoft SILK

Daysoft kontaktlinser er ideel til fritidsaktiviteter eller til ferien. Daysoft kan bruges af langt de fleste. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af Daysoft SILK

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Daysoft SILK

Som supplement til Daysoft SILK anbefaler vi øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Daysoft SILK

Ved køb af Daysoft SILK kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".


v/køb af 1: kr. 399,50 pr æske
billigere v/2: kr. 345,00 pr æske
billigere v/4: kr. 325,00 pr æske
billigere v/8: kr. 299,00 pr æske