Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
EyeCatcher kontaktlinser - Zombie, monster,  hekse, alfe, katte, ulve kontaktlinser

EyeCatcher motilvlinser 2pk

/2 kontaktlinser/Farvede linser

Det ultimative blikfang til karneval og halloween! Motivlinserne er både flotte og skærmende. Alle Eyecatcher-produkter er simpelthen umulige at overse. Linserne kan benyttes i en til tre måneder. Fås kun uden styrke.
Bemærk: Blind White og Blind Black motiverne dækker pupillen og blokerer derfor synet. De kan dog bruges på det ene øje eventuelt i kombination med andre ”monster” linser.
Se også de andre typer af EyeCatcher motivlinserne her.

Gratis forsendesle.
Pris fra kr. 145,00 kr. 199,50

Zombie, monster,  hekse, alfe, katte, ulve kontaktlinser
  Antal   
Farve / motivStyrke (PWR)0,00
Krumning (BC)8,6Diameter (DIA)14,5
MaterialePolyhemaVandindhold42%
Antal per æske2 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

EyeCatcher motivlinserne er både flotte og skærmende. Virkningen er særdeles kraftig og kan let gøre dine omgivelser enten forskrækkede eller imponerede.

EyeCatcher farvede kontaktlinser kan bruges i tre måneder. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering

Vi anbefaler en flaske alt-i-en væsken Unicare og tilhørende etui