Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Focus Visitint månedslinser

Focus Visitint 6pk | UDGÅET

Venligst bemærk, at denne linse udgik af producentens sortiment i slutningen af 2012, hvorfor vi ikke kan levere den mere.

Blandt alle månedslinserne er Biomedics-55 absolut den model, der kommer tættest på Focus Visitint, uden at den dog er helt identisk. 


Yderligere produktinformation

Se nedstående produktsammenligning mellem Focus Visitint og Biomedics-55:

Begge modeller er fremstillet i et klassisk, mellemvæskeholdigt filcon-plastmateriale, og begge leveres i krumningerne 8.6 og 8.9.

  Focus Visitint   Biomedics-55
Styrkeomfang -15.00 til +6.00   -10,00 til +8,00
Krumninger (BC)   8.6 og 8.9   8.6 og 8.9
Diameter 14,0   14,2
Vandindhold 55%   55%
Materiale Vifilcon A   Ocufilcon

Producenten af Focus Visitint, Alcon Vision Care (tidligere Ciba Vision), anbefaler følgende eftefølger-produkter, der begge er fremstillet af det moderne silikone-hydrogelmateriale, der tilfører øjnene masser af ilt.

AirOptix Aqua forhandles i standardkrumning 8.6. Månedslinse som man i visse tilfælde kan sove enkelte dage med. Kun med optikerens eller øjenlægens accept bør du sove med dine kontaktlinser på.

AirOptix Night&Day Aqua forhandles i krumningerne 8.4 og 8.6. Månedslinse man i mange tilfælde kan sove op til 30 dage med. Kun med optikerens eller øjenlægens accept bør du sove med dine kontaktlinser på.