Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Live silikone endagsliner fra Coopervision

Live 90pk

CooperVision
/90 kontaktlinser/1-dagslinser

Live endagslinsen fra Coopervision er fremstillet af de sundeste og mest iltgennemtrængelige Silikone-hydrogel materiale, så øjnene forbliver klare, hvide og friske. Linsen er i særlig grad udviklet til yngre voksne, men kan også bruges af andre. Live kontaktlinser er designet med henblik på at være behagelige, sunde, praktiske og rimelige i pris.
Som resultat af det vævsvenlige materiale kan Live linsen bæres fra morgen til sen aften, hvilket imødekommer behovet ved den moderne livsstil.

Pris fra kr. 424,50 kr. 471,95

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,0MaterialeSomofilcon A
Vandindhold56%Antal per æske90 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,0MaterialeSomofilcon A
Vandindhold56%Antal per æske90 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 4 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Live kontaktlinsen

Live kontaktlinsen er fremstillet af de sundeste Silikone-hydrogel materiale, der muliggør stor iltgennemstrømning, så øjnene forbliver klare, hvide og sunde. Som resultat af det vævsvenlige silikone-hydrogel materiale kan linsen bæres fra morgen til sen aften, hvilket imødekommer behovet ved den moderne livsstil. Live linsen har både UVA og UVB beskyttelse, hvilker skærmer øjnene imod solens skadelige UV-stråler. Nyd bekvemmeligheden ved at tage en ny, steril Live linse i brug hver dag. Live® er fremstillet i et meget iltgennemtrængeligt silikone-hydrogel materiale, som lader betydeligt mere ilt slippe igennem til øjnene end traditionelle hydrogellinser. Live 1-dags linsen og giver dig en sundere linseoplevelse.

AquaGen®-teknologien betyder, at Live® naturligt tiltrækker og binder vand til linseoverfladen for at gøre linsen mere behagelig hele dagen. AquaGen®-teknologien understøttes af et usædvanlig højt væskeindhold (56%) for denne type af si-hy endags linser.
Live - er behagelig hele dagen. Tillige er den sund og praktisk.

Modsat næsten alle andre 1-dagslinser er Live ikke håndteringsfarvet.

Pleje af Live kontaktlinsen

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Live kontaktlinsen

Som supplement til Live anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Live kontaktlinsen

Ved køb af Live kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Coopervision kontaktlinser.


v/køb af 1: kr. 590,00 kr. 656,00 pr æske
billigere v/2: kr. 543,00 kr. 603,75 pr æske
billigere v/4: kr. 468,00 kr. 519,75 pr æske
billigere v/8: kr. 424,50 kr. 471,95 pr æske