Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
MyDay daily disposable endagslinser fra CooperVision

MyDay daily disposable 90pk

CooperVision
/90 kontaktlinser/1-dagslinser

MyDay endagslinser er fremstillet i det nye forbedrede materiale, Smart Silicone, som giver maksimal ilttilførsel til øjet og sikrer usædvanlig høj bærekomfort. MyDay endagslinser er silkebløde, så du glemmer du har dem på, men de er stadig nemme at håndtere. MyDay endagslinser har UV-filter.
Pris fra kr. 635,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,4
Diameter (DIA)14,2MaterialeStenfilcon A
Vandindhold54%Antal per æske90 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,4
Diameter (DIA)14,2MaterialeStenfilcon A
Vandindhold54%Antal per æske90 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 3 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved MyDay daily disposable

Med en unik kemisk struktur – kaldet Smart Silicone™– skaber MyDay™ kontaktlinsen (stenfilcon A) effektive kanaler, der tilfører ilt til hornhinden. Eftersom der kræves mindre silikone for at opnå det ønskede niveau af iltgennemtrængelighed, muliggør det effektive silikonenetværk en forøgelse af det hydrofile materiale. Dette giver MyDay en linseoverflade med forbedret fugtbarhed, højere væskeindhold og lavere hydrogellignende modulus. Resultatet er en blødere og mere komfortabel linseoplevelse.

MyDay™ garanterer en sundere brug, samtidig med at den minimerer brugerens interaktion med linsen og dermed mindsker deres bevidsthed om den.

Det høje væskeindhold gør MyDay mere bevægelig og bidrager til at øge brugerkomforten. Med sin hydrogellignende modulus giver MyDay en suveræn håndtering og er skånsom over for øjenvævet. Alt dette forenkler på drastisk vis overgangen for eksisterende brugere af hydrogelbaserede endagslinser.

MyDay™ kontaktlinser kommer i følgende sfæriske styrker: -10,00 D til +6,00 D (i trin på 0,25 D til -6,00 D, i trin på 0,50 D til -10,00 D samt i trin på 0,25 D til +5,00 D og i trin på 0,50 D til +6,00 D). MyDay endagslinser har en basiskurve på 8,4 mm og en diameter på 14,2 mm, med en centertykkelse på 0,08 mm og en kanttykkelse på 0,07 mm.

UV-beskyttelsen i MyDay er med til at beskytte brugerens øjne og blokerer 75 procent af UVA-strålerne og 99 procent af UVB-strålerne.

Anvendelse af MyDay daily disposable

MyDay daily disposable kan bruges af de fleste kontaktlinsebrugere og er ideel til personer, der dyrker meget sport, eller opholder sig i tørre indeklimaer, som f.eks. kontorer og stormagasiner. MyDay kontaktlinsen kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af MyDay daily disposable

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par MyDay i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til MyDay daily disposable

Som supplement til MyDay daily disposable anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til MyDay daily disposable

Ved køb af MyDay daily disposable kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".


v/køb af 1: kr. 694,00 pr æske
billigere v/2: kr. 659,00 pr æske
billigere v/4: kr. 646,50 pr æske
billigere v/8: kr. 635,00 pr æske