Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
MyDay daily disposable toric silikonelinser fra Coopervision

MyDay toric 30pk

CooperVision
/30 kontaktlinser/Bygningsfejl linser

MyDay toric er 1-dagslinse fra CooperVision. Den korrigerer for bygningsfejl og benytter samme gennemprøvede linsedesign som MyDay Daily Disposable.

MyDay-linser er CooperVisions blødeste 1-dags silikonehydrogel-linser nogensinde og er verdens første 1-dagskontaktlinser fremstillet med CooperVision Aquaform®-teknologi, der holder dine øjne klare, hvide og behagelige hele dagen lang.

Pris fra kr. 294,50

FÅ MERE FOR MINDRE...
Opgradér til MyDay toric i 90-styks pakninger og SPAR mange penge per kontaktllinse. Pris fra kr. 699,50
https://www.linsen.dk/shop11/myday-daily-disposable-toric-silikonelinser
Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Cylinder (CYL)Diameter (DIA)14,50
Akse (AXE)MaterialeStenfilcon A
Vandindhold54%Antal per æske30 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Cylinder (CYL)Diameter (DIA)14,50
Akse (AXE)MaterialeStenfilcon A
Vandindhold54%Antal per æske30 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 4 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved MyDay toric

MyDay toric er 1-dagslinser, som giver et vedvarende krystalklart syn. De toriske 1-dagslinser er virkeligt lette at isætte og samtidig er de ekstremt tynde, så du stort set ikke kan mærke dem. Glæd dig til at nyde oplevelsen af en af markedets bedste 1-dagslinser mod astigmatisme.

MyDay™ garanterer en sundere brug, samtidig med at den minimerer brugerens interakti-on med linsen og dermed mindsker deres bevidsthed om den. Det gør MyDay toric meget behagelige at have på.

Aquaform-teknologien lukker vand inde - så du kan have utrolig komfort hele dagen lang - og hjælper dine øjne med at forblive klare og hvide ved at levere den ilt, dine øjne har brug for.

MyDay toric benytter Optimized Toric Lens Geometry, som indeholder særlige designfunktioner, der giver en forudsigelig orientering og stabil pasform for et konstant klart syn.

MyDay toric endagslinser har en basiskurve på 8,6 mm og en diameter på 14,5 mm.

UV-beskyttelsen i MyDay er med til at beskytte brugerens øjne og blokerer 75 procent af UVA-strålerne og 99 procent af UVB-strålerne.

Anvendelse af MyDay toric

MyDay toric kan bruges af de fleste kontaktlinsebrugere og er ideel til personer, der dyrker meget sport, eller opholder sig i tørre indeklimaer, som f.eks. kontorer og stormagasiner. MyDay kontaktlinsen kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af MyDay toric

MyDay toric 1-dagslinser skifter du hver dag, og derfor behøver de ingen rensning. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til MyDay toric

Som supplement til MyDay toric anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til MyDay toric kontaktlinser

Ved køb af MyDay toric kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".


v/køb af 1: kr. 363,50 pr æske
billigere v/2: kr. 331,50 pr æske
billigere v/4: kr. 294,50 pr æske