Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
MyDay multifocal flerstyrke endagslinser fra CooperVision

MyDay mutilfocal 90pk

CooperVision
/90 kontaktlinser/Multifokale linser

MyDay multifocal flerstyrkelinser er fremstillet i det nye forbedrede materiale, Smart Silicone, som giver maksimal ilttilførsel til øjet og sikrer usædvanlig høj bærekomfort. MyDay multifocal endagslinser er silkebløde, så du glemmer du har dem på, men de er stadig nemme at håndtere. MyDay multifocal flerstyrke endagslinser har UV-filter.

Pris fra kr. 728,50

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Addition (ADD)
Krumning (BC)8,4 Diameter (DIA)14,2
MaterialeStenfilcon AVandindhold54%
Antal per æske90 kontaktlinser  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Addition (ADD)
Krumning (BC)8,4 Diameter (DIA)14,2
MaterialeStenfilcon AVandindhold54%
Antal per æske90 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 3 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved MyDay multifocal

Med en unik kemisk struktur – kaldet Smart Silicone™– skaber MyDay multifocal kontaktlinsen (stenfilcon A) effektive kanaler, der tilfører ilt til hornhinden. Eftersom der kræves mindre silikone for at opnå det ønskede niveau af iltgennemtrængelighed, muliggør det effektive silikonenetværk en forøgelse af det hydrofile materiale. Dette giver MyDay multifocal en linseoverflade med forbedret fugtbarhed, højere væskeindhold og lavere hydrogellignende modulus. Resultatet er en blødere og mere komfortabel linseoplevelse.

MyDay™ garanterer en sundere brug, samtidig med at den minimerer brugerens interaktion med linsen og dermed mindsker deres bevidsthed om den.

Det høje væskeindhold gør MyDay kontaktlinsen mere bevægelig og bidrager til at øge brugerkomforten. Med sin hydrogellignende modulus giver MyDay multifocal en suveræn håndtering og er skånsom over for øjenvævet. Alt dette forenkler på drastisk vis overgangen for eksisterende brugere af hydrogelbaserede endagslinser.

UV-beskyttelsen i MyDay er med til at beskytte brugerens øjne og blokerer 75 procent af UVA-strålerne og 99 procent af UVB-strålerne.

Anvendelse af MyDay multifocal

MyDay multifocal kan bruges af de fleste kontaktlinsebrugere og er ideel til personer, der dyrker meget sport, eller opholder sig i tørre indeklimaer, som f.eks. kontorer og stormagasiner. MyDay multifocal kontaktlinsen kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af MyDay multifocal

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par MyDay multifocal i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til MyDay multifocal

Som supplement til MyDay multifocal anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til MyDay multifocal

Ved køb af MyDay multifocal kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".


v/køb af 1: kr. 899,00 pr æske
billigere v/2: kr. 849,00 pr æske
billigere v/4: kr. 775,00 pr æske
billigere v/8: kr. 728,50 pr æske