Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
New Day bløde en-dagslinser

New Day 90pk

Sauflon Pharmaceuticals
/90 kontaktlinser/1-dagslinser

New Day er en endagslinse med asfærisk optik, som sikrer et skarpt syn under alle lysforhold. New Day har et højt vandindhold og en super tynd kant, som giver en høj komfort.

Pris fra kr. 335,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,7
Diameter (DIA)14,3MaterialeFilcon IV 1
Vandindhold55%Antal per æske90 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,7
Diameter (DIA)14,3MaterialeFilcon IV 1
Vandindhold55%Antal per æske90 kontaktlinserForventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation


Fordele ved New Day kontaktlinser

New Day er en endagslinse med asfærisk optik, som sikrer et skarpt syn under alle lysforhold. New Day har et højt vandindhold og en super tynd kant, som giver en høj komfort. New Day kontaktlinser har også UV-beskyttelse, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af New Day

Kontaktlinserne New Day kan bruges af de fleste kontaktlinsebrugere. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af New Day

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til New Day

Som supplement til New Day anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til New Day

Ved køb af New Day kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".


v/køb af 1: kr. 445,00 pr æske
billigere v/2: kr. 398,50 pr æske
billigere v/4: kr. 365,00 pr æske
billigere v/8: kr. 335,00 pr æske