Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
1-Day Acuvue 1-dags kontaktlinser

1-day Acuvue 90pk | UDGÅET

Bemærk: 1-day Acuvue er desværre udgået, idet produktionen blev indstillet den 31.12.2017.

Producenten, Johnson & Johnson, anbefaler efterfølger-modellen
1-day Acuvue Moist
, der ikke kræver nytilpasning. Den fremstilles i samme styrker, krumninger (BC) og diameter som den klassiske 1-day Acuvue.

1-day Acuvue er markedets ældste 1-dagslinse. Prøv dens forbedrede efterfølger 1-day Acuvue Moist til omtrent samme pris. Pris fra kr. 462,00
1-Day Acuvue Moist 90pk daglinser | Gratis fragt af kontaktlinser
Yderligere produktinformation

Beskrivelse af den gamle 1-day Acuvue

1-day Acuvue endagslinser er linser af høj kvalitet, som samtidig har en høj bærekomfort. De ultratynde 1-day Acuvue 1-dagslinser har UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

1-day Acuvue fås i to forskellige krumninger (8,5 og 9,0) og er således en linse, der kan bruges af langt de fleste. Johnson & Johnson er alene om at udbyde 1-dags linser i to krumninger, hvilket er en fordel for mange, da kontaktlinsens pasform dermed kan blive mere "skræddersyet" til øjets overflade.

1-day Acuvue er markedet første 1-dags linse, og den nyder stadig en enorm popularitet. Linsen var en sensation på kontaktlinsemarkedet, da den for mere end 10 år siden første gang blev introduceret.

1-day Acuvue endagslinser forhandles også i praktiske 30-styks pakninger, som dog er dyrere per linse, og derfor især anbefales til lejlighedsbrugere. Ved brug af 1-dags linser har man altid en frisk og steril kontaktlinse klar til brug.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af 1-day Acuvue

1-day Acuvue kan bruges af langt de fleste. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af 1-day Acuvue

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til 1-day Acuvue

Som supplement til 1-day Acuvue anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til 1-day Acuvue

Ved køb af 1-day Acuvue kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. (Læs om medlemsskab her). Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.