Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Proclear Sphere bløde månedslinser

Proclear Sphere 6pk

CooperVision
/6 kontaktlinser/Månedslinser

Med disse bløde Proclear Sphere månedslinser oplever brugeren en høj komfort hele dagen, da de er udviklet specielt til tørre øjne. Proclear Sphere indeholder et biokompatibelt materiale, som efterligner øjets egne celler, og som binder fugt. Med Proclear Sphere månedslinsen opstår der ingen aflejringer på linsen. Proclear Sphere er en af de billigste månedslinser online på www.linsen.dk.

Pris fra kr. 329,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeOmafilcon A / Omafilcon B
Vandindhold62%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeOmafilcon A / Omafilcon B
Vandindhold62%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Optikernes produktnavn for Proclear Sphere

Proclear Sphere er også kendt under navnene Proclear Compatibles samt EasyVision All Day og EasyVision Monthly Vusion hos Louis Nielsen og iWear Premier hos Synoptik.

Fordele ved Proclear Sphere

Med disse bløde Proclear Sphere månedslinser oplever brugeren en høj komfort hele dagen, da de er udviklet specielt til brugere, der har problemer med tørre øjne, især sidst på dagen. Proclear Sphere indeholder et biokompatibelt materiale, som efterligner øjets egne celler. Molekylerne binder fugt, og kontaktlinsen vil derfor ikke føles som et fremmedlegeme, men bliver snarere en naturlig del af øjet, selv efter op til 12 timers brug. Med Proclear Sphere månedslinsen opstår der ingen aflejringer.

Kontaktlinsen fås i et helt unikt antal styrker, fra -20,00 til +20,00.

B E M Æ R K: Ekstremt lav pris ved køb af 4 æsker Proclear Sphere. Prisen ved køb af 4 æsker til 1 års forbrug svarer til kun kr. 99,50,- pr. måned. Dette gør Proclear Sphere til en af de billigste månedslinser online på www.linsen.dk.

Anvendelse af Proclear Sphere

Proclear Sphere benyttes som månedslinser, der tages ud for natten. Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Proclear Sphere

Proclear Sphere kontaktlinser kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Proclear Sphere

Til pleje og opbevaring af Proclear Sphere linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Proclear Sphere

Ved køb af Proclear Sphere kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. (Læs om medlemsskab her). Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Proclear kontaktlinser i Proclear-familien fra CooperVision.


v/køb af 1: kr. 432,00 pr æske
billigere v/2: kr. 383,00 pr æske
billigere v/4: kr. 329,00 pr æske