Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
PureVision 2 hd for Astigmatism toriske linser

PureVision 2 HD For Astigmatism 6pk

Bausch & Lomb
/6 kontaktlinser/Bygningsfejl linser

PureVision 2 HD for Astigmatism er den næste generations toriske månedslinse fra Bausch + Lomb - en videreudvikling af den populære ​​PureVision Toric. PureVision 2 HD for Astigmatism forener et knivskarpt syn med ekstraordinær god komfort gennem "High Definition" optik. HD optik sikrer stor kontrast, friske farver og et sprødt syn, selv i lav belysning.
Pris fra kr. 471,50

PureVision 2 for Astigmatism har fået reduceret parameteromfanget. Vi anbefaler dig om nødvendigt at skifte til den mere moderne model Ultra For Astigmatism, der produceres i fuldt parameteromfang. Pris fra kr. 400,00
Ultra For Astigmatism toriske månedslinser lavet i silikone-hydrogel
Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,9
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeBalafilcon A
Vandindhold 36%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,9
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeBalafilcon A
Vandindhold 36%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Et særligt stabiliseringssystem ("auto align design") sikrer, at PureVision 2 HD for Astigmatism retter sig perfekt på plads ved hver blink, og giver dermed et enestående syn uden forstyrrende sløring og uklarhed, der godt kan opstå ved hurtige øjenbevægelser. Linserne ligger i en unik fugtgivende linsevæske, hvilket gør isættelse af linserne til en behagelig oplevelse.

Pure Vision 2 HD for Astigmatism har afrundede bløde kanter og er meget tynd, hvilket gør den meget komfortabel hele dagen. På trods af at den er blandt markedets tyndeste linser, er den stadig let at håndtere. Den tillader stor iltgennemtrængelighed, der giver rigeligt med ilt til øjet og får øjnene til at se klare og hvide ud.

Producenten meddeler, at brugere af "PureVision Toric" uden problemer kan skifte til PureVision 2 HD for Astigmatism, omend det stadig anbefales at få foretaget tilpasning hos optikeren, da bæreegenskaberne har ændret sig væsentligt.

Leverandøren meddeler, at linsen nu også er tilgængelig i plusstyrker op til +6,00.

Til pleje og opbevaring af dine Pure Vision 2 HD linser anbefaler vi: EasySept rensevæske.

Se også de andre PureVision kontaktlinser i Purevision-familien fra Bausch & Lomb
v/køb af 1: kr. 585,38 pr æske
billigere v/2: kr. 498,50 pr æske
billigere v/4: kr. 471,50 pr æske