Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia kontaktlinser

PureVision 2 for Presbyopia 6pk

Bausch & Lomb
/6 kontaktlinser/Multifokale linser

Den nye PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia giver stor frihed som både døgnlinse og med indbygget læsefelt. Den er fremstillet af silikone hydrogel, der tillader stor iltgennemtrængelighed og giver konstant fugt til øjnene.
PureVision 2 for Presbyopia godkendt til, at man kan sove med linserne i op til 30 døgn. Oplev at slå øjnene op om morgenen og med det samme se skarpt både på afstand og ved læsning - og alt midt imellem!
Pris fra kr. 602,50

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,0
MaterialeBalafilcon AVandindhold 36%
Antal per æske6 kontaktlinser  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,0
MaterialeBalafilcon AVandindhold 36%
Antal per æske6 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia

Den nye PureVision 2 for Presbyopia er den nyeste generations månedslinse fra producenten Bausch & Lomb, med såkaldt "High Definition" optik. Den korrigerer såkaldt gammelmandssyn (presbyopi) ved brug af det samme materiale, som anvendes i de helt nye og mest behagelige typer af almindelige månedslinser. Materialet er af super åndbart silikone-hydrogel, der tillader høj iltgennemtrængelighed, hvorved øjnene ser klare og hvide ud. Linsen har afrundede bløde kanter og er meget tynd, hvilket sikrer en meget høj bærekomfort hele dagen. På trods af, at den er blandt markedets tyndeste linser, er den stadig let at håndtere. Den giver et sprødt klart syn - også i svag belysning.

Anvendelse af PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia

PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia kan anvendes som døgnlinser eller som almindelige månedslinser til dagbrug i op til 30 dage.

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia

Hvis PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia tages ud for en pause, skal de renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning/udtagning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Linse-Xpres anbefaler denne væske til pleje af Pure Vision 2 Multi-Focal for Presbyopia

Til pleje og opbevaring af PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia linser anbefaler vi alt-i-en væsken Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia

Ved køb af PureVision 2 Multi-Focal for Presbyopia kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre PureVision kontaktlinser i Purevision-familien fra Bausch & Lomb.


v/køb af 1: kr. 703,50 pr æske
billigere v/2: kr. 656,00 pr æske
billigere v/4: kr. 602,50 pr æske