Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
SofLens 59 kontaktslinser til månedsbrug

SofLens 59 6pk

Bausch & Lomb
/6 kontaktlinser/Månedslinser

Månedslinsen SofLens 59 (tidligere kendt som SofLens Comfort) er en yderst komfortabel månedslinse, hvis ikke-ioniske materiale gør den uimodtagelig over for aflejringer. SofLens 59 har en smudsafvisende overflade, der mindsker proteinbelægninger, den har en god pasform og en høj visuel skarphed. SofLens 59 er blandt de billigste månedslinser, der forhandles online af Linse-Xpres.
Pris fra kr. 217,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeHilafilcon B
Vandindhold 59%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeHilafilcon B
Vandindhold 59%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved SofLens 59

Månedslinsen SofLens 59 (tidligere kendt som SofLens Comfort) er en yderst komfortabel månedslinse, hvis ikke-ioniske materiale gør den uimodtagelig over for aflejringer. SofLens 59 har en smudsafvisende overflade, der mindsker proteinbelægninger, den har en god pasform og en høj visuel skarphed.
Producenten anbefaler SofLens 59 som efterfølger til SofLens 66, der er udgået af produktion. SofLens 59 er blandt de billigste månedslinser, der forhandles online af Linse-Xpres.

Anvendelse af SofLens 59

SofLens 59 benyttes som månedslinser, der tages ud for natten. Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af SofLens 59

SofLens 59 kontaktlinser kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til SofLens 59

Til pleje og opbevaring af SofLens 59 linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til SofLens 59

Ved køb af SofLens 59 kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Soflens kontaktlinser fra Bausch & Lomb.


v/køb af 1: kr. 275,50 pr æske
billigere v/2: kr. 249,00 pr æske
billigere v/4: kr. 217,00 pr æske