Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Soflens daily disposable 1-dagslinser

Soflens daily disposable 90pk

Bausch & Lomb
/90 kontaktlinser/1-dagslinser

Soflens daily disposable er den nyeste en-dagslinse fra Bausch & Lomb. Soflens daily disposable kontaktlinsen har i modsætning til den tidligere model, Soflens One Day, en asfærisk optik, som sikrer et klart og stabilt syn, samt tydligere gengivelse af detaljer og kontraster. Kombinationen af kontaktlinsens design og et materiale med højt vandindhold sikrer en meget høj bærekomfort.
Pris fra kr. 388,50 kr. 412,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeHilafilcon B
Vandindhold 59%Antal per æske 90 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeHilafilcon B
Vandindhold 59%Antal per æske 90 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Optikernes produktnavn for Soflens daily disposable

Soflens daily disposable en-dagslinser kendes også under navnene Easyvision Premium OneDay fra Louis Nielsen og 1 dagslinser "EXTRA" fra Nyt Syn.

Fordele ved Soflens daily disposable

Soflens daily disposable er den nye en-dagslinse fra Bausch & Lomb. Soflens daily disposable kontaktlinsen har i modsætning til den tidligere model, Soflens One Day, en asfærisk optik, som sikrer et klart og stabilt syn, samt tydligere gengivelse af detaljer og kontraster. Kombinationen af kontaktlinsens design og et materiale med højt vandindhold sikrer en meget høj bærekomfort.

Soflens daily disposable endagslinser er pakket i smarte blisterpakninger, som gør håndteringen af linserne let, også for nye brugere. Samtidig er den robust i materialet, hvilket gør den let at håndtere bl.a. ved isætning.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af Soflens daily disposable

Soflens daily disposable kan bruges af langt de fleste. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af Soflens daily disposable

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par Soflens daily disposable i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Soflens daily disposable

Som supplement til Soflens daily disposable en-dagslinser anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til Soflens daily disposable

Ved køb af Soflens daily disposable kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. (Læs om medlemsskab her). Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Soflens kontaktlinser i Soflens-familien fra Bausch & Lomb.


v/køb af 1: kr. 517,00 pr æske
billigere v/2: kr. 469,50 pr æske
billigere v/4: kr. 415,50 pr æske
billigere v/8: kr. 388,50 kr. 412,00 pr æske