Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Ultra Multifocal for Astigmatism kontaktlinser fra B+L

Ultra Multifocal for Astigmatism 6pk

Bausch & Lomb
/6 kontaktlinser/Bygningsfejl linser

NYHED | Ultra Multifocal for Astigmatism er flerstyrke linse fra Bausch+Lomb der korrigerer også for bygningsfejl. Den består af en ny silikone hydrogel med MoistureSeal teknologi, som holder på fugten op til 16 timer pr dag. ULTRA Multifocal for Astigmatism kontaktlinsen er specielt designet til dem, der bruger meget tid foran skærmen.

Pris fra kr. 949,75

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Cylinder (CYL)Diameter (DIA)14,5
Akse (AXE)MaterialeSamfilcon A
Addition (ADD)Vandindhold 46%
Antal per æske6 kontaktlinser  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,6
Cylinder (CYL)Diameter (DIA)14,5
Akse (AXE)MaterialeSamfilcon A
Addition (ADD)Vandindhold 46%
Antal per æske6 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Ultra Multifocal for Astigmatism kontaktlinser - for dig der elsker skærme

Takket være det unikke design ilter Ultra Multifocal for Astigmatism kontaktlinserne øjnene bedre end de fleste andre linsetyper.

Ultra Multifocal for Astigmatism kontaktlinsen er specielt designet til personer, der bruger meget tid foran skærmen. Størstedelen af mange menneskers arbejdstid bliver brugt foran skærmen. Selv i vores fritid bruger vi computere, tablets og mobiltelefoner for at underholde os, læse nyheder eller holde kontakt med familie og venner. Faktisk bruger vi skærme op til 10 timer hver dag - det er blevet en naturlig, effektiv og underholdende del af vores hverdag.

Anvendelse af Ultra Multifocal for Astigmatism

Ultra Multifocal for Astigmatism kan anvendes som døgnlinse eller som almindelig månedslinse til dagbrug i op til 30 dage.

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Ultra Multifocal for Astigmatism

Hvis Ultra Multifocal for Astigmatism tages tages ud for at hvile øjnene, skal de rengøres i en rensevæske. De lægges i et rent linseetui med frisk væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, inden de igen kan bruges. Derved er snavs og belægninger fjernet og linserne desinficeret. Husk at vaske hænderne grundigt inden isætning og følg altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Ultra Multifocal for Astigmatism

Til pleje og opbevaring af Ultra Multifocal for Astigmatism linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark” til Ultra Multifocal for Astigmatism

Ved køb af Ultra Multifocal for Astigmatism kontaktlinser har du mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", forudsat du er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Ultra kontaktlinser i Ultra-familien fra Bausch & Lomb.


v/køb af 1: kr. 1.075,00 pr æske
billigere v/2: kr. 998,00 pr æske
billigere v/4: kr. 949,75 pr æske