Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Acuvue 2 14-dagslinser - også til døgnbrug

Acuvue 2 6pk

Johnson & Johnson
/6 kontaktlinser/14-dagslinser

Acuvue 2 har fremragende synskvalitet og høj bærekomfort. Høj iltgennemtrængelighed og forholdsvist lavt vandindhold beskytter øjnene mod udtørring. Acuvue 2 kan anvendes som daglinser i 2 uger eller som døgnlinser i op til 6 nætter.
Pris fra kr. 192,50

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)
Diameter (DIA)14,0MaterialeEtafilcon A
Vandindhold Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)
Diameter (DIA)14,0MaterialeEtafilcon A
Vandindhold Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation

Fordele ved Acuvue 2

14 dags linsen Acuvue 2 er en videreudvikling af den udgåede "Acuvue". Acuvue 2 kontaktlinsen er udviklet med en glat overflade, og en anelse mere formfasthed i materialet, og linsen har derfor en højere bærekomfort. Acuvue 2 er også det ideelle valg, hvis dine øjne ikke egner sig til silikonehydrogel linser. Acuvue 2 kontaktlinserne er lette at bruge og kan anvendes som daglinser i op til 2 uger eller - i sjældne tilfælde - som døgnlinser i op til 6 nætter og kun efter optikerens anbefaling.

Acuvue 2 udmærker sig ved en fremragende synskvalitet og høj bærekomfort. Den forholdsvis høje iltgennemtrængelighed trods det relativt lave vandindhold i Acuvue 2 beskytter øjnene mod udtørring og sikrer en god komfort. Acuvue-2 er særligt velegnedet til brug i f.eks. airconditionerede eller andre tørre lokaler.

Acuvue 2 linserne føles ikke som fremmedlegemer i øjet, de sidder stabilt og giver en fremragende synskvalitet p.g.a. en tynd randkant.

Acuvue 2 har en ganske svag ”123”-mærkning, der sikrer at linsen vender rigtigt, når den sættes i øjet.

Acuvue 2 er håndteringsfarvede.

Acuvue 2 fås i to krumninger (8,3 og 8,7), hvilket muliggør optimal tilpasning til flere brugere.

Anvendelse af Acuvue 2

Acuvue 2 linsen kan enten benyttes som almindelige 2-ugers linser, der tages ud og renses hver aften (se pleje) eller som døgnlinser i op til 7 dage i træk. Sidstnævnte forekommer dog kun sjældent i Danmark for denne model.

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Acuvue 2

14 dags linser kan bruges i op til 2 uger. De skal efter dagens brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Acuvue 2

Til pleje og opbevaring af Acuvue 2 14 dags linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare alt-i-en væske.

Tilskud fra ”danmark” til Acuvue 2

Ved køb af Acuvue 2 kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.


v/køb af 1: kr. 255,00 pr æske
billigere v/2: kr. 235,00 pr æske
billigere v/4: kr. 196,25 pr æske
billigere v/8: kr. 192,50 pr æske