Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Acuvue Advance  2-ugers linser m/UV filter

Acuvue Advance 6pk - UDGÅET

Produktionen af Acuvue Advance kontaktlinsen stoppede i januar 2017.

Producenten, Johnson & Johnson, anbefaler denne efterfølger-model:
Acuvue Oasys

Pris fra kr. 236,50
Acuvue Oasys kontaktlinser

Yderligere produktinformation


Se alle Acuvue kontaktlinser her.

Fordele ved Acuvue Advance

14-dags linsen Acuvue Advance er udviklet med stor fokus på komfort. Acuvue Advance kontaktlinsen er produceret med Johnson & Johnsons patenterede Hydraclear Plus teknologi. Acuvue Advance er produceret af et silikone-hydrogelmateriale "galyfilcon A", der tillader meget ilttilførsel til øjet og giver friske hvide øjne, dagen lang.

Acuvue Advance linserne er meget komfortable og nemme at håndtere. Acuvue Advance indeholder UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

Acuvue Advance har en ekstremt blød overflade, som reducerer proteinaflejringer markant, så kontaktlinserne kan bæres længere tid – op til 14 timer.

Acuvue Advance fås i to krumninger (8,3 og 8,7), hvilket muliggør optimal tilpasning til flere brugere.

Acuvue Advance har en ganske svag ”123”-mærkning, der sikrer at linsen vender rigtigt, når den sættes i øjet.

Acuvue Advance er håndteringsfarvede.

Søgte du Acuvue Advance for Astigmatism?

Anvendelse af Acuvue Advance

Acuvue Advance kontaktlinser benyttes som 14-dags linser, der tages ud for natten. Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Acuvue Advance

14-dags linser kan bruges i op til 2 uger. De skal efter dagens brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Acuvue Advance

Til pleje og opbevaring af Acuvue Advance 14-dags linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare alt-i-en væsken.

Tilskud til Acuvue Advance

Ved køb af Acuvue Advance kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.