Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Biofinity XR Toric | Torisk månedslinse til korrektion af særligt høje bygningsfejl

Biofinity XR toric 6pk

CooperVision
/6 kontaktlinser/Bygningsfejl linser

Biofinity XR toric svarer til den almindelige toriske månedslinse Biofinity toric, som dækker de mest gængse parametre. XR-modellen her omfatter alene toriske kontaktlinser i specialstyrker, dvs. særlige høje styrker og bygningsfejl. Find den almindelige Biofinity Toric-model her.
Biofinity XR toric produceres i det patenterede Aquaform-design, et unikt materiale, som indeholder mere vand og mindre silikone end sammenlignelige silikonelinser.

Pris fra kr. 709,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,7
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeComfilcon A
Vandindhold48%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,7
Cylinder (CYL)Akse (AXE)
Diameter (DIA)14,5MaterialeComfilcon A
Vandindhold48%Antal per æske6 kontaktlinser

Forventet leveringstid: 6 til 15 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation


Fordele ved Biofinity XR Toric

Biofinity XR Toric egner sig for personer med særlig høj bygningsfejl. Har du alm. bygningsfejl kan det være at Biofinity Toric kontaktlinsen er det rigtige valg for dig.  Biofinity XR Toric er CooperVisions hidtil mest avancerede silikone-linsemodel. Linsen er produceret i det patenterede Aquaform-design, som dækker over et unikt materiale som giver høj iltgennemtrængelighed. Biofinity XR Toric holder øjets naturlig fugtighed uden tilsætningsstoffer og har høj bærekomfort.

Alle Biofinity XR Toric's fordele giver tilsammen en kontaktlinse med høj bærekomfort både sidst på dagen og sidst på måneden for dem, som vælger at bruge linserne som døgnlinse.

Anvendelse af Biofinity XR Toric

Biofinity XR Toric er en torisk månedslinse til dagsbrug der tages ud om natten, men med sin høje iltgennemtrængelighed kan Biofinity XR Toric også anvendes som døgnlinse i op til 30 døgn i træk i samarbejde med en optiker.

Pleje af Biofinity XR Toric

Biofinity XR Toric kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de isættes igen. Derved bliver snavs og belægninger fjernet, samtidig med at linserne bliver desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Biofinity XR Toric

Til opbevaring og pleje af Biofinity XR toric anbefales følgende rensevæskesystem: Smart Eyecare rensevæske.

Tilskud fra ”danmark” til Biofinity XR Toric

Ved køb af Biofinity XR Toirc kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Biofinity kontaktlinser i Biofinity-familien fra CooperVision.


v/køb af 1: kr. 765,00 kr. 865,00 pr æske
billigere v/2: kr. 780,50 kr. 798,50 pr æske
billigere v/4: kr. 709,00 pr æske